Την Τρίτη βγαίνει η απόφαση για τη… μεζούρα στο Ατρόμητος-ΑΕΚ

Την Τρίτη βγαίνει η απόφαση για τη… μεζούρα στο Ατρόμητος-ΑΕΚ

Η απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης της... μεζούρας στο Περιστέρι αναμένεται να βγει την Τρίτη (14/2)

Η απόφαση του Πειθαρχικού Όργανου της Super League για την τύχη της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, που δεν έγινε ποτέ λόγω… εκατοστών και της περιβόητης μεζούρας θα βγει την Τρίτη (14/2).

Την περασμένη Πέμπτη στην εκδίκαση της υπόθεσης του ματς στο Περιστέρι, όπου η Ένωση κατέθεσε ένσταση και διαιτητής Μανούχος αποφάσισε την αναβολή του παιχνιδιού το Πειθαρχικό Όργανο είχε ενημερώσει ότι η τελική απόφαση θα βγει μετά τη Δευτέρα.

Τελικά Ατρόμητος και ΑΕΚ θα πρέπει να κάνουν ακόμη μια μέρα υπομονή για την τελική έκβαση του ματς. Όπως υπομονή θα πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι, καθώς υπενθυμίζεται ότι η εκδίκαση την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει με παρόντες επίσης τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που έκαναν πρόσθετη παρέμβαση ζητώντας να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.

Εντέλει, η ετυμηγορία για το παιχνίδι θα γίνει γνωστή τελικά αύριο Τρίτη (14/2), ενώ είναι σημαντικό να σημειωθεί πως τόσο ο Ατρόμητος όσο και η ΑΕΚ έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Κάτι που λογικά θα κάνουν μετά την επίσημη απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ