Ραμόν: Ένας… Ροντινέι για τα αριστερά (vids)

Ραμόν: Ένας… Ροντινέι για τα αριστερά (vids)

Ο Ραμόν έδειξε πολλά θετικά στοιχεία στο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, έχει περίσσια αυτοπεποίθηση, πολλά και σωστά ανεβάσματα και θυμίζει... Ροντινέι.

Ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ολοκλήρωσε την απόκτηση του Ροντινέι και του Ραμόν από τη Φλαμένγκο, καθώς ήταν ειλημμένη η απόφαση του Μίτσελ να ενισχυθεί η ομάδα στα δυο άκρα της άμυνας.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε εντοπίσει το πρόβλημα και οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν για την απόκτηση των δυο Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών που πριν από μερικούς μήνες είχαν σηκώσει το Κόπα Λιμπερταδόρες στη Λατινική Αμερική.

Ο Ροντινέι αποκτήθηκε από τον Δεκέμβριο ουσιαστικά και από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε, έδειξε ότι έχει στοιχεία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο δεξί άκρο. Μέσα σε 1,5 μήνα έχει αποδείξει πως είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τον Ολυμπιακό στη συγκεκριμένη θέση από την εποχή του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι και φαίνεται, με τους Πειραιώτες να έχουν βρει μια εξαιρετική λύση.

Την ίδια ώρα που ο Ροντινέι κάνει… θραύση από δεξιά, στα αριστερά της άμυνας ο έτερος Βραζιλιάνος, ο Ραμόν Ράμος έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-1 και ήταν εξαιρετικός.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος που ξεκίνησε αντί του τιμωρημένου, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, είχε σε 90 λεπτά μεγαλύτερη επίδραση στο επιθετικό κομμάτι των Πειραιωτών συγκριτικά με τον Μολδαβό μπακ. Συγκεκριμένα, ο Ραμόν είχε πολλά ανεβάσματα, πάτησε αρκετές φορές στην περιοχή, είχε ένταση και… θύμισε τον… Ροντινέι από την αριστερή πλευρά.

Είχε συμμετοχή στο τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού με την μπαλιά στον Χάμες Ροντρίγκες πριν το γκολ του Σέρχι Κανός, ενώ είχε και δυο κλεψίματα και γενικότερα μια αξιοπρόσεκτη παρουσία τόσο αμυντικά αλλά κυρίως επιθετικά. Ο Ραμόν έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού στον Ολυμπιακό από τον Ρέαμπτσιουκ και μάλιστα άμεσα, αλλά παράλληλα έδειξε ότι έχει και καλύτερα προσόντα στη δημιουργία και γενικότερα στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, κάτι που αρέσει και στον Μίτσελ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 4η συμμετοχή του Ραμόν με την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού είχε άλλες τρεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχει παίξει 4 λεπτά με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης στο ντεμπούτο του, 16 λεπτά στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ενώ έχει και άλλα 16 λεπτά σαν αλλαγή στην Τούμπα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το ντεμπούτο του Ραμόν:

Τα ματς που πέρασε σαν αλλαγή:

Το ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα κόντρα στον Άρη για το Κύπελλο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ