ΠΑΟΚ : Στα δεξιά ο Βιεϊρίνια, βασικός και πάλι ο Αζεβέδο

ΠΑΟΚ : Στα δεξιά ο Βιεϊρίνια, βασικός και πάλι ο Αζεβέδο

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, άρχισε να εφαρμόζει τα πλάνα που έχει στο μυαλό του για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, εκεί όπου θα δούμε τον Βιεϊρίνια να πηγαίνει δεξιά και τον Αζεβέδο να ξεκινάει και πάλι βασικός.

Το ματς με την Ξάνθη έρχεται και είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον ΠΑΟΚ, καθώς από την αναμέτρηση στα Πηγάδια  οι παίκτες και το τεχνικό τιμ κατάφεραν και γύρισαν τον διακόπτη φέρνοντας συνεχώς επιτυχίες. Για το ματς της Κυριακής ο Ρουμάνος τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μάτος και Πέλκα λόγω τιμωρίας.

Με βάση τα όσα έδειξε στη σημερινή προπόνηση είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αλλαγές για την δεξιά πλευρά, αλλά και για τον άξονα. Ο αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου αμυντικού φαίνετε πως θα είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Αυτομάτως ο Αζεβέδο για δεύτερο συνεχόμενη παιχνίδι θα ξεκινήσει βασικός στην αριστερή πλευρά. Όσον αφορά τον αντί Πέλκα θα κληθεί τον παίξει ο Ελ Καντουρί.

Ο Πασχαλάκης θα καθίσει και κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο και Αζεβέδο. Στη μεσαία γραμμή οι Κάνιας και Μαουρίσιο στις πτέρυγες οι Κάμπος και ένας εκ’ τον Μπίσεσβαρ ή Μακ. Στον άξονα ο Μαροκινός Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ