Αποκαλυπτικός Πινέδα για το μέλλον του – Τι είπε για το ντέρμπι της Τούμπας

Αποκαλυπτικός Πινέδα για το μέλλον του – Τι είπε για το ντέρμπι της Τούμπας

Ο Ορμπελίν Πινέδα άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του ενώ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19/2, 20:30) για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League και ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στην κάμερα της NOVA για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Μεξικανός τόνισε πως όποιος παίξει θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του με στόχο τη νίκη ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του μιας και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τη Θέλτα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Βόλος 2-0: Γκολ, πέναλτι, αποβολή και 2-0 οι «πράσινοι»

Όσα είπε ο Πινέδα:

Για το καλό φεγγάρι της ΑΕΚ: «Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η ομάδα τα πηγαίνει καλά. Δουλεύουμε καθημερινά, δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό και τα αποτελέσματα έρχονται. Πρέπει να έχουμε ακόμα περισσότερη πειθαρχία, να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ελπίζω να δώσουν και οι δύο ομάδες ένα ωραίο θέαμα στον κόσμο».

Για το αν βλέπει διαφορές στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρώτο ματς στην OPAP Arena: «Είναι ένα ματς 11 εναντίον 11. Έχουν καλούς παίκτες. Εγώ σκέφτομαι τη δική μας την ομάδα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να δώσουμε ένα καλό θέαμα και να το διασκεδάσει ο κόσμος».

Για το αν ήταν στο χέρι το μέλλον του τι θα αποφάσιζε: «Προσπαθώ από την πρώτη μέρα να δίνω τον καλύτερο εαυτό. Δεν μπορώ να σας πω τι θα συμβεί στο μέλλον. Έχω αναθέσει στον ατζέντη μου να μιλήσει και με τις δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες φαντάζομαι ότι θα μπουν σε μια διαδικασία. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ».

Για το γεγονός ότι στην ΑΕΚ απολαμβάνει περισσότερο το ποδόσφαιρο: «Τα περνάω πάρα πολύ καλά. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να απολαμβάνω την κάθε μέρα. Η οικογένειά μου και εγώ περνάμε πολύ καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ