Καθαρό 4-2-3-1 με Φορτούνη και δύο εξτρέμ ο Ολυμπιακός στη Λαμία – Εκτός Μπιέλ, μέσα Κανός, Γκάρι

Καθαρό 4-2-3-1 με Φορτούνη και δύο εξτρέμ ο Ολυμπιακός στη Λαμία – Εκτός Μπιέλ, μέσα Κανός, Γκάρι

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στη Λαμία και ο Μίτσελ επέλεξε σχήμα με δύο κανονικούς εξτρέμ και πρώτη φορά τον Φορτούνη στο 10.

Ο στόχος του Ολυμπιακού στη Λαμία είναι ένας και μοναδικός: η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Και σε δεύτερο βαθμό το καλό ποδόσφαιρο. Ο Μίτσελ αποφάσισε στην αναμέτρηση της Φθιώτιδας να παρατάξει την ομάδα του με ένα καθαρό 4-2-3-1, με ξεκάθαρους ρόλους, αλλά και εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα.

Μπροστά από τον Πασχαλάκη θα πάρουν θέση ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Ουσεϊνού Μπα. Με τον Ροντινέι να καλύπτει το δεξιό άκρο της άμυνας και τον Ραμόν το αριστερό.

Διαβάστε επίσης: Ποιον ξένο άφησε εκτός 12αδας με Περιστέρι ο Μπαρτζώκας

Στη μεσαία γραμμή ο Ινμπόμ Χουάνγκ θα αγωνιστεί ξανά, με τον Σαμασέκου στο πλευρό του, ο οποίος επιλέχθηκε αντί του Κασάμι.

Μπροστά τους θα πάρει θέση ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιστεί στην κανονική του θέση ως επιτελικός μέσος, από τη στιγμή που απουσιάζει ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Μίτσελ επέλεξε για τα άκρα της ομάδας του δύο… κανονικούς εξτρέμ, αφήνοντας στον πάγκο τον Πεπ Μπιέλ. Συγκεκριμένα, δεξιά θα αγωνιστεί ο Γκάρι Ροντρίγκες και αριστερά ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει την  ευκαιρία στον Σέρζι Κανός να κάνει ντεμπούτο ως βασικός.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης  θα αγωνιστεί ο Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να έρχεται από τον πάγκο.

Η 11άδα του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ