Και ο πόλεμος ΠΑΟΚ-ΑΕΚ καλά κρατεί… (pic & vid)

Και ο πόλεμος ΠΑΟΚ-ΑΕΚ καλά κρατεί… (pic & vid)

Δύο μέρες μετά το ντέρμπι της Τούμπας και το... ξεπουπούλιασμα των δύο Δικεφάλων συνεχίζεται.

Θα ήταν μάλλον έκπληξη να μην υπάρξει τρίτο ημίχρονο μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Όλη την εβδομάδα πριν το ματς εξάλλου, είχε δημιουργηθεί το έδαφος, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, ώστε να ανέβουν οι τόνοι ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Το οφσάιντ στην Τρίπολη έγινε ιδανικό «όπλο» στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι μανούλα σε κάτι τέτοια , ώστε να αρχίσει πάλι να χωρίζει την Ελλάδα στα δύο, να κάνει λόγο για σφαγές, σκάνδαλα και άλλα ωραία.

Φτάσαμε στο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη, η ΑΕΚ έμεινε με την προσπάθεια και αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του Νορβηγού Εσκάς καθώς θεωρεί πως δεν έδειξε δύο κόκκινες στους «ασπρόμαυρους». Στο πάτημα του Ολιβέιρα στον Αραούχο, μα κυρίως στο μαρκάρισμα του Ίνγκασον στον Λιβάι την ώρα που ο δεύτερος προσπαθούσε να βγει απέναντι από τον Κοτάρσκι.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Τι ζήτησε ο Λάσο από τον Γιαννακόπουλο και τι λένε οι ατζέντηδες για το νέο μπάτζετ

Παράπονα που η Ένωση εξέφρασε και κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και μετά από τη λήξη του. Με τον Λουτσέσκου να ξεσπά στις δηλώσεις του, μιλώντας για ντροπή αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ την… έπεσαν στον διαιτητή, κάτι που δεν έμεινε αναπάντητο από την άλλη πλευρά.

Πλέον, έχει φτάσει Τρίτη, και το σίριαλ συνεχίζεται με νέα επεισόδια. Δύο μέρες μετά το ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ ανάρτησε στα social media ένα βίντεο από την προπόνηση της Πέμπτης στο οποίο φαίνεται ο Λουτσέσκου να προειδοποιεί τους παίκτες του πως ο διαιτητής δεν θα δίνει όλα τα φάουλ που θα γίνουν εναντίον τους, συνιστώντας τους να μην χάσουν τη συγκέντρωση και τον προσανατολισμό τους.

«Όταν την Κυριακή έχεις διαγώνισμα, αλλά ξέρεις τα θέματα από την Πέμπτη…» αναφέρει η λεζάντα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και θα μπορούσε να εκληφθεί ως ξεκάθαρη σπόντα προς τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ. Από την άλλη βέβαια, με παρόμοιο τρόπο επιλέγει να τοποθετηθεί και η Ένωση. Όχι από τα δικά της social media, αλλά μέσα από εκείνα του Διευθυντή Επικοινωνίας της Γιάννη Καραλή, ο οποίος με δύο αναρτήσεις του κάνει λόγο για ξεκάθαρη αποβολή του Ίνγκασον αλλά και του Ολιβέιρα.

Λίγο αργότερα ήρθε και η απάντηση και από τον συνάδελφό του στον ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο, ο οποίος με συνεχή stories στο instagram πόσταρε φωτογραφίες από διάφορες φάσεις του ντέρμπι, ειρωνευόμενος τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ. «Μαθήματα αντικειμενικής κρίσης διαιτητικών αποφάσεων», αναφέρει σκωπτικά.

Κι ενώ από το πρωί κυκλοφορούσε η φήμη πως η ΚΕΔ θα πάρει επίσημα θέση για τις δύο αυτές φάσεις και θα πει πως δεν υπάρχει καμία κόκκινη. Το μεσημέρι υπήρξε ωστόσο επίσημη διάψευση από ΚΕΔ και ΕΠΟ οι οποίες ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει καμία τέτοια τοποθέτηση.

Όλα αυτά βέβαια κι ενώ αναμένονται τα πλέι οφ, με ακόμη δύο παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και με πολύ πιθανό το σενάριο να υπάρξει και τρίτο αντάμωμα, στον τελικό του Κυπέλλου. Κι ο Θεός βοηθός…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ