AEK : «Θλιβερό αυτό που έγινε στην Τούμπα με τον Σαββίδη» είπε ο Χιμένεθ

AEK : «Θλιβερό αυτό που έγινε στην Τούμπα με τον Σαββίδη» είπε ο Χιμένεθ

Θέση για όλα όσα είχαν γίνει στην Τούμπα στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ πήρε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Catalunya» με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη.

Για το επεισοδιακό παιχνίδι που είχε γίνει στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη που είχε εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο με το περίστροφο, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Μανόλο Χιμένεθ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Catalunya».

Εκτός αυτού ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε και στο επερχόμενο ματς της Ένωσης απέναντι στον Λεβαδειακό που σε περίπτωση νίκης θα φέρει στα χέρια των Κιτρινόμαυρων το πρώτο πρωτάθλημα, μετά από 24 χρόνια.

«Είμαστε κοντά στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει άγχος στο παιχνίδι της ομάδας αλλά είναι λογικό. Όλοι θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κατακτήσουν τον τίτλο. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τα παιχνίδια και τις νίκες. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έσπασε το ρυθμό και τη δυναμική που είχαμε, αλλά καταφέραμε να μείνουμε στο στόχο μας με τις νίκες που κάναμε», τόνισε.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε για τα γεγονότα της Τούμπας και την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει φέροντας όπλο στον αγωνιστικό χώρο. «Είναι θλιβερό αυτό που έγινε, αλλά είναι μεμονωμένο περιστατικό. Το δυσάρεστο είναι πως στο εξωτερικό μεταφέρεται η αίσθηση πως αυτό που έγινε με το όπλο γίνεται κάθε εβδομάδα, ενώ κάτι τέτοιο απέχει από την πραγματικότητα. Είναι άδικο να κατηγορηθεί όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός. Μιλάμε για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με δύσκολα παιχνίδια, το οποίο κινδύνεψε να διακοπεί οριστικά με αφορμή τα γεγονότα στην Τούμπα», τόνισε.

Ο Χιμένεθ επίσης μίλησε για τον Σέρχιο Αραούχο και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τονίζοντας αρχικά για τον έμπειρο επιθετικό ότι:

«Είναι ένας παίκτης με πολύ ταλέντο και ικανότητες. Στην Ισπανία αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, αλλά στην ΑΕΚ εδώ και δύο χρονιές κάνει εκπληκτικά παιχνίδια. Γνωρίζει πότε κάνει λάθος και δεν χρειάζεται κάποιον να του υποδεικνύει τι θα κάνει. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία, καταπληκτικός χαρακτήρας και άνθρωπος», ενώ για τον Ουκρανό πρώην στόπερ της Μπαρτσελόνα τόνισε: «Μας δίνει σιγουριά και σταθερότητα στην άμυνα. Είχε την ατυχία να χτυπηθεί από τραυματισμούς σε καίρια σημεία της καριέρας του, όταν ετοιμαζόταν να κάνει το βήμα παραπάνω. Στην ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει αυτούς τους μυϊκούς τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω και να αποδείξει πράγματα. Ακόμη και με σπασμένο χέρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ