Πώς σκοπεύει να παίξει στο Καραϊσκάκη ο Γιοβάνοβιτς…

Πώς σκοπεύει να παίξει στο Καραϊσκάκη ο Γιοβάνοβιτς…

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει έτοιμο το πλάνο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τα πρόσωπα που θα είναι στην ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και όλοι στο πράσινο στρατόπεδο είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι «αιωνίων» που θα κρίνει πολλά και για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει αποφασίσει για τα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες, παρόλα αυτά έχει καταστρώσει το πλάνο σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει το τριφύλλι.

Διαβάστε επίσης: Μαντί Καμάρα: Τι συμβαίνει με τη Ρόμα

Από εκεί και πέρα, χθες το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στις στατικές φάσεις τόσο στον επιθετικό, όσο και στον αμυντικό τομέα, ενώ ο Γιοβάνοβιτς σκοπεύει να παρατάξει μια ομάδα η οποία θα κάνει το παιχνίδι της στο Καραϊσκάκη.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει ισορροπία και καλή ανασταλτική λειτουργία για να περιορίσει τα ατού του Ολυμπιακού, αλλά και πίεση ψηλά για να δημιουργηθούν προβλήματα στην ανάπτυξη του αντιπάλου και φυσικά να γίνει επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός.

Κλείνοντας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα, ενώ την ίδια ώρα περιμένει να δει και σε τι κατάσταση είναι ο Κλεϊνχέισλερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ