Σκωτσέζικες… ματιές σε Κουρμπέλη

Σκωτσέζικες… ματιές σε Κουρμπέλη

Το «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα δώσουν εκπρόσωποι των Σέλτικ και Ρέιντζερς, προκειμένου να... σκανάρουν τον αρχηγό των «πρασίνων».

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης διανύει αισίως την έκτη σεζόν του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον 29χρονο μέσο να έχει καταφέρει να αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια ένα από τα βασικά «γρανάζια» στη μεσαία γραμμή του τριφυλιού.

Από τα πρώτα χρόνια του στον Παναθηναϊκό, δεν έλειψε σχεδόν ποτέ το σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Την αρχή έκανε η Ντιναμό Κιέβου, ενώ πρόσφατα υπήρξε το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη.

Διαβάστε επίσης: Απολαυστικός Μπαρτζώκας: «Δεν χορταίνω να είμαι στον Ολυμπιακό – Μακάρι να είμαι ο Έλληνας Φέργκιουσον»

Στο αυριανό μεγάλο ντέρμπι της Superleague μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, το «παρών» στις εξέδρες του «Γ.Καραϊσκάκης» θα δώσουν και οι εκπρόσωποι των δύο μεγάλων ομάδων της Σκωτίας, Σέλτικ και Ρέιντζερς.

Ο 29χρονος μέσος είναι εδώ και καιρό στο «μικροσκόπιο» και των δύο ομάδων, οι οποίες γνωρίζουν βεβαίως το status του παίκτη και το γεγονός ότι σε 4 μήνες και κάτι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο όπως καταλαβαίνει κανείς προτεραιότητα για τον παίκτη αποτελεί η αυριανή σπουδαία αναμέτρηση και έπειτα η επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος για τον Παναθηναϊκό από την κατάκτηση του τίτλου.

Τέλος πρόσφατα η πλευρά του Παναθηναϊκού συναντήθηκε πρόσφατα με την πλευρά του παίκτη, ώστε να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ