25 εκατ ευρώ και τον Ντάντας η Μπενφίκα: Για να πάρει πακέτο Κουλιέρακη και Κωνσταντέλια

25 εκατ ευρώ και τον Ντάντας η Μπενφίκα: Για να πάρει πακέτο Κουλιέρακη και Κωνσταντέλια

Τρελό ρεπορτάζ από την Ιταλία για τη Μπενφίκα και τα δύο αστέρια του ΠΑΟΚ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google
Απίθανο ρεπορτάζ από την Ιταλία φέρνει τη Μπενφίκα έτοιμη να βγάλει από το πορτοφόλι της 25 εκατ ευρώ αλλά και τα δικαιώματα του Τιάγκο Ντάντας για να τα καταθέσει στον ΠΑΟΚ. Με αντάλλαγμα; Μα φυσικά τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Δημήτρη Κουλιεράκη.

Σύμφωνα με το Tuttomercado λοιπόν οι Λουζιτανοί έχουν μπει αγριεμένοι στο κόλπο για τα δύο ελληνόπουλα (που με βάση το ίδιο ρεπορτάζ) που έχουν φυσικά την τιμητική τους αυτό το διάστημα. Για τον Κωνσταντέλια ας πούμε υπάρχει η Μίλαν, η Σεβίλλη, η Σάλτσμπουργκ, η Γαλατά Σαράι.

Εδώ όμως μιλάμε για ένα «πακέτο» που αφορά και στους δύο νεαρούς άσους. Σε χρήματα που αν επιβεβαιωθούν προφανώς και είναι απίθανο –ή έστω πολύ δύσκολο- να πει «όχι» η ελληνική ομάδα.

Η Μπενφίκα μόλις στα τέλη Γενάρη πούλησε με 120 εκατ ευρώ στην Τσέλσι τον Έντσο Φερνάντες που αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι (10 εκατ ευρώ) από την Ρίβερ Πλέιτ. Από αυτά τα χρήματα στο ταμείο της μπήκαν τα 90 (οι Αργεντινοί είχαν κρατήσει το 25% των δικαιωμάτων).

Καταλαβαίνει λοιπόν ο καθένας ότι τα 25 εκατ ευρώ τα έχει εύκολα προς διάθεση. Πολλώ δε μάλλον για δύο παιδιά που επί της ουσίας αυτόν τον καιρό όποιος τα αποκτήσει, αγοράζει πρωτίστως την μεταπωλητική τους αξία.23:53

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ