Αθλητικός διευθυντής Παρτιζάν: «Θα μιλήσουμε για να γυρίσει ο Τζούρτζεβιτς, αλλά…»

Αθλητικός διευθυντής Παρτιζάν: «Θα μιλήσουμε για να γυρίσει ο Τζούρτζεβιτς, αλλά…»

Ο Σάσα Ιλιεφ παραδέχθηκε το ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, αλλά προέβλεψε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον αφήσει να φύγει!

Το μέλλον του Ούρος Τζούρτζεβιτς θα κριθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κρίνει εάν ο Σέρβος στράικερ αξίζει να πάρει ακόμη μία ευκαιρία στον Ολυμπιακό ή εάν πρέπει να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα, ώστε να βρει τον χρόνο και τις ευκαιρίες που δεν θα έχει στον Πειραιά. Με την πρώτη υποψήφια ομάδα για την απόκτησή του να κάνει την… εμφάνισή της.

Ο λόγος για την πρώην ομάδα του 24χρονου επιθετικού, Παρτιζάν. Η διοίκηση του συλλόγου του Βελιγραδίου είναι έτοιμη να αδράξει κάθε ευκαιρία που θα προκύψει για επιστροφή (με δανεισμό) του Τζούρτζεβιτς και αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον Σάσα Ιλιεφ. Ο οποίος παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι ένα τέτοιο σενάριο έχει πολύ λίγες πιθανότητες να γίνει πράξη.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής των Γκρομπάρι, σε ερώτηση για το κατά πόσο είναι ρεαλιστικό ένα σενάριο επιστροφής του Τζούρτζεβιτς το προσεχές καλοκαίρι, παραδέχθηκε ότι ο ίδιος θα προσπαθήσει να γίνει η μεταγραφή, αλλά εξέφρασε την αμφιβολία του για το κατά πόσο θα τα καταφέρει.

«Είναι λογικό για έναν τέτοιο παίκτη να προσπαθήσουμε να επιστρέψει στην Παρτιζάν, εάν υπάρξουν πιθανότητες για μετακίνησή του. Θα μιλήσουμε για αυτό το θέμα (σ.σ. την επιστροφή Τζούρτζεβιτς) το καλοκαίρι, αλλά υπάρχουν λίγες πιθανότητες ο Ολυμπιακός να τον αφήσει να φύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού της Παρτιζάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ