Δυσαρεστημένοι στην Αταλάντα με τον δανεισμό του Καμπέσας

Δυσαρεστημένοι στην Αταλάντα με τον δανεισμό του Καμπέσας

Ο Μπράιαν Καμπέσας ήρθε ως δανεικός από την Αταλάντα στον Παναθηναϊκό, όμως δεν έχει αγωνιστεί ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα η ιταλική ομάδα να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της.

Η Αταλάντα έδωσε το καλοκαίρι τον Μπράιαν Καμπέσας δανεικό στον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει πανέτοιμος για το ιταλικό πρωτάθλημα το 2018.

Όμως, ο επιθετικός από το Εκουαδόρ δεν βρήκε ποτέ χώρο στο «τριφύλλι» και έχει αγωνιστεί σε ελάχιστα παιχνίδια (κυρίως ως αλλαγή). Το γεγονός αυτό, έχει δυσαρεστήσει τόσο τον ίδιο τον παίκτη, αλλά κυρίως την ιταλική ομάδα, η οποία πιστεύει ακράδαντα στις ικανότητες του Καμπέσας.

Έτσι, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercato», η Αταλάντα θέλει να διακόψει τον δανεισμό με τους «πράσινους», διότι δεν έχουν τηρήσει την συμφωνία, ενώ από την ιταλική ομάδα ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για νέα συνεργασία με την ελληνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι ήταν αυτός που ζήτησε να σταλθεί αλλού για να ωριμάσει ως ποδοσφαιριστής, για να επιστρέψει έτοιμος το καλοκαίρι του 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ