Παναθηναϊκός : Περιμένουν απάντηση για Βέμερ

Παναθηναϊκός : Περιμένουν απάντηση για Βέμερ

Στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και στο διαιτητικό δικαστήριο προσέφυγε ο Παναθηναϊκός, που ακόμη τρέφει ελπίδες για ακύρωση της αφαίρεσης των τριών βαθμών για τον Βέμερ.

Την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έκανε δύο προσφυγές, μία στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και μία στο διαιτητικό δικαστήριο, ώστε να πάρει απάντηση για την ερμηνεία του κανονισμού που αφορά τις οφειλές στους ποδοσφαιριστές, με αφορμή φυσικά την υπόθεση του Γενς Βέμερ.

Οι «πράσινοι», όπως είναι γνωστό, κατέθεσαν μία δόση 49.800 ευρώ κι όχι το σύνολο της οφειλής στον παίκτη που είναι περίπου 500.000 ευρώ. Όπως υποστηρίζουν στο «τριφύλλι», δεν έχουν κάποια απόφαση από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, αλλά κυρίως από το διαιτητικό δικαστήριο. Εκτιμούν ότι αυτή θα ανακοινωθεί ενδεχομένως έως την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αλλά όσες έχουν τις διεκδικούν και συνεχίζουν να τρέφουν ελπίδες.

Να σημειωθεί ότι τυπικά η προθεσμία για εξόφληση του Γερμανού δεξιού μπακ έληξε χθες και εφόσον το διαιτητικό δικαστήριο δεν δώσει την απάντηση στην οποία ελπίζει ο Παναθηναϊκός, είναι δεδομένη η αφαίρεση των τριών βαθμών. Η πλευρά του Βέμερ, παράλληλα, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πλέον να επιστραφούν οι βαθμοί κι ότι αυτόματα ενεργοποιείται από την ερχόμενη Δευτέρα νέα αφαίρεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ