Ξάνθη : Βραβεύτηκε ο Γέντρισεκ για MVP και καλύτερο γκολ

Ξάνθη : Βραβεύτηκε ο Γέντρισεκ για MVP και καλύτερο γκολ

Τα πήρε όλα και έφυγε ο Έρικ Γέντρισεκ. Ο Σλοβάκος επιθετικός της Ξάνθης αναδείχθηκε MVP της 27ης αγωνιστικής και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ενώ το γκολ που πέτυχε απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων, αναδείχθηκε το κορυφαίο.

Ο Σλοβάκος επιθετικός της Ξάνθης σάρωσε τα βραβεία, καθώς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 27ης αγωνιστικής για την εμφάνισή του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το γκολ με το οποίο οι Ξανθιώτες έκαναν το 2-0 κέρδισε το βραβείο του «Best Goal». Μάλιστα αυτό ήταν το 101ο γκολ στην καριέρα του, γιορτάζοντας το με τον καλύτερο τρόπο.

Στη κατηγορία MVP, ο Γέντρισεκ συγκέντρωσε το 26,72% της προτίμησης του κόσμου, ενώ στο καλύτερο γκολ το 30,37%. Άλλωστε το γκολ που πέτυχε ήταν εξαιρετικό με τον επιθετικό της Ξάνθης να σκοράρει από πολύ μακρινή απόσταση.

Την βράβευση του MVP έκανε ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, Πασχάλης Λύρατζης, ενώ τη βράβευση του Best Goal το μέλος του Δ.Σ. της Ξάνθης, Γιώργος Μπερμπέρογλου. Μετά την παράδοση των βραβείων στον παίκτη, αμφότεροι ευχήθηκαν οι στόχοι της ομάδας να εκπληρωθούν, καλή συνέχεια και ανάλογα γκολ και εμφανίσεις στον Γέντρισεκ.

Από την πλευρά του ο Σλοβάκος δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη και φυσικά για τα βραβεία, για τα οποία θα χαρεί σίγουρα και ο γιος μου. Θεωρώ πως αυτό του MVP είναι πιο σημαντικό, αλλά και το βραβείο του Best Goal είναι κάτι ιδιαίτερο. Το 2-0 που έγινε με το μακρινό σουτ είναι, αν όχι το καλύτερο, σίγουρα ένα από τα τρία καλύτερα γκολ που έχω πετύχει, ενώ ήταν ξεχωριστό το γεγονός ότι αυτό ήταν και το 100ό γκολ στην καριέρα μου. Νιώθω πολύ καλά, γιατί δεν είχα σκοράρει στα προηγούμενα ματς και επανήλθα με γκολ κι έφτασα αυτό τον αριθμό. Είμαι χαρούμενος στην Ξάνθη, νιώθω ότι είμαι σε καλή φόρμα και κοιτάζω τη συνέχεια. Αφιερώνω τα δύο γκολ στον γιο μου που αγαπάει το ποδόσφαιρο και θα είναι χαρούμενος για τα τρόπαια αυτά. Επόμενος στόχος είναι τα 100 γκολ στις κορυφαίες κατηγορίες, γιατί τα 35 από τα 101 που έχω σημειώσει είναι στη Β΄ κατηγορία της Γερμανίας».

Τέλος, για τον αγώνα της Κυριακής (22/4) με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε : «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς έχουμε στόχο την 5η θέση και θα παλέψουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ