Άρης: «Πιάνει» δουλειά ο Παλικούτσα

Άρης: «Πιάνει» δουλειά ο Παλικούτσα

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής επιστρέφει σήμερα (28/2) στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με πρωταρχικό στόχο μέχρι το τέλος των πλέι οφ την αξιολόγηση του ρόστερ και την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα ο Ρόμπερτ Παλικούτσα. Ο Κροάτης, που έχει συμφωνήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 15 μέρες, περίπου και έχοντας τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές εκκρεμότητες.

Ο Παλικούτσα θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ θέλει να μάθει τα πάντα για τη νέα του ομάδα, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος με τη λήξη των πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Αυτόν όρισε η ΚΕΔ στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής αναμένεται να έχει καθημερινές συναντήσεις με τον Τόλη Τερζή στις προπονήσεις, ενώ πρωταρχικοί του στόχοι θα είναι η αξιολόγηση του έμψυχου υλικού και η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Φυσικά θα βρίσκεται και σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ