ΑΕΚ : «Εσείς είστε η ασπίδα, να μη δώσουμε άλλοθι για τιμωρία»

ΑΕΚ : «Εσείς είστε η ασπίδα, να μη δώσουμε άλλοθι για τιμωρία»

Ανακοίνωση για το παιχνίδι της Κυριακής (22/4) απέναντι στο Λεβαδειακό έβγαλε η ΑΕΚ, ζητώντας από τους φιλάθλους της να είναι προσεκτικοί.

Ανακοίνωση για την Κυριακάτικη (22/4) αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ιδιαίτερη προσοχή στους οπαδούς ζητάει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ που έδωσε οδηγίες για το παιχνίδι που έχει το χαρακτήρα «φιέστας» πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως η Ένωση χρειάζεται 1 βαθμό για να σφραγίσει το πρωτάθλημα και το γήπεδο αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ 

-Πριν από λίγο τέθηκαν προς διάθεση και στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» αλλά και ηλεκτρονικά τα εισιτήρια και στις Θύρες 32 και 34 στο πάνω διάζωμα του γηπέδου με τιμή στα 10 ευρώ.

-Συμβουλεύουμε τους φιλάθλους μας, που δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί εισιτήριο και θέλουν να βρίσκονται αύριο στο ΟΑΚΑ, να μην το αφήσουν για την τελευταία στιγμή γιατί λόγω των ρυθμών προπώλησης κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα υπάρχουν εισιτήρια αύριο στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

-Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν ακόμα χρόνο για να εξυπηρετηθούν, εκτός του ηλεκτρονικού συστήματος του επίσημου site της ομάδας (aekfc.gr), και μέσω του δικτύου καταστημάτων COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

-Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων και την αποφυγή της ταλαιπωρίας στους απαραίτητους ελέγχους, που θα υπάρχουν σε όλες τις θύρες βάσει του αυστηρού σχεδίου των μέτρων ασφάλειας, συστήνεται, λόγω της πρωτοφανούς για τα τελευταία χρόνια παρουσίας κόσμου, η έγκαιρη προσέλευση στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι Θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις πέντε το απόγευμα, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

-Η ΠΑΕ ΑΕΚ για ακόμα μια φορά επισημαίνει την τεράστια προσοχή που θα πρέπει όλοι μας να επιδείξουμε για την αποφυγή του παραμικρού κινδύνου τιμωρίας της ομάδας μας. Εκτός από τους εντεταλμένους άνδρες της ομάδας security, oι ομάδες περιφρούρησης θα λειτουργούν κανονικά σε όλες τις Θύρες και για μία ακόμα φορά θα πρέπει να προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας για την αποφυγή ακόμα και απόπειρας προβοκάτσιας!

-Εννοείται ότι και σε αυτό το παιχνίδι πρωταθλήματος ισχύουν ΟΛΕΣ οι διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα και ότι απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση κροτίδων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών. Σε κάθε απερισκεψία ο κίνδυνος παραμονεύει.

-Επισημαίνεται ότι στο τέλος του αγώνα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ και δεν πρέπει ούτε ένας φίλαθλος να βρεθεί εντός αγωνιστικού χώρου, αφού ο κίνδυνος τιμωρίας είναι υπαρκτός και σοβαρός. Ας αφήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, όταν όλα θα έχουν εξελιχθεί ευνοϊκά για την ομάδα μας, να πανηγυρίσουν μαζί σας, αλλά ΜΟΝΟΙ τους εντός αγωνιστικού χώρου.

-Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει εκ των προτέρων ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς για αυτό τον πρωτοφανή ξεσηκωμό και την «κιτρινόμαυρη λαοθάλασσα», που αναμένεται αύριο να πλημμυρίσει το Ολυμπιακό Στάδιο. Οι στιγμές θα είναι μοναδικές και θα είναι απαραίτητο να τις απολαύσουμε χωρίς προβλήματα και χωρίς να δώσουμε το παραμικρό άλλοθι ακόμα και για την πιο μικρή τιμωρία.

-Η ομάδα μας ήταν η πρώτη στη διάρκεια της εφετινής σεζόν που «πλήρωσε» την αυστηρότητα του νέου πειθαρχικού κανονισμού, δεν αντέδρασε, συμμορφώθηκε απόλυτα και χάρη στην άψογη μεταξύ μας συνεργασία δεν αντιμετώπισε από εκεί και πέρα το παραμικρό πρόβλημα και δέχθηκε ακόμα και τα συγχαρητήρια της UEFA για τους εντός έδρας αγώνες μας στο Europa League. Oλοι εσείς αποτελέσατε τη μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας της ομάδας μας! Καταφέραμε από κοινού και με μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσουμε τον δικό μας κώδικα επικοινωνίας! Αυτός θα πρέπει να είναι και αύριο ο οδηγός για ΟΛΟΥΣ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ