Χωρίς τέσσερις ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ξάνθη

Χωρίς τέσσερις ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ξάνθη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για το αυριανό (22/4) ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη τους τραυματίες Μουλέν και Μιχόγεβιτς και τους τιμωρημένους Μάτος και Πέλκα.

Με μια προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή (22/4) εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στημένες φάσεις. Ο Δικέφαλος έχει πάρει πολλά γκολ από στημένες φάσεις τη φετινή σεζόν και ειδικά σε ματς όπως αυτό με την Ξάνθη (που αναμένεται να παίξει πολύ κλειστά), τα φάουλ και τα κόρνερ αποτελούν «κλειδιά» για να ανοίξουν οι αντίπαλες άμυνες.

Ο Στέλιος Μαλεζάς ακολούθησε τμήμα της προπόνησης και συνέχισε θεραπεία, ωστόσο τέθηκε στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Στα δύο προηγούμενα ματς με τον Πανιώνιο χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία λεπτά των αγώνων ως στόπερ και ο Κάνιας, ως πιθανή εναλλακτική λύση σε περίπτωση ανάγκης, καθώς εκτός του Μαλεζά νοκ άουτ ήταν και ο Μιχόγεβιτς.

Τώρα ο διεθνής Έλληνας αμυντικός επέστρεψε στην αποστολή, ενώ αντίθετα, οι Μουλέν και Μιχόγεβιτς παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, μαζί με τους τιμωρημένους (λόγω καρτών) Μάτος και Πέλκα.

Οι 18 παίκτες που αποτελούν την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ξάνθη είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Αζεβέδο, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μακ, Κάμπος, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς και Βιεϊρίνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ