Οι ερωτήσεις των παικτών για το αν πουλήθηκε ο Παναθηναϊκός

Οι ερωτήσεις των παικτών για το αν πουλήθηκε ο Παναθηναϊκός

Λουτσιάνο και Μουνιέ ζητούσαν από τους συμπαίκτες τους να τους μεταφράσουν όλα όσα αναφέρει η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου. Αγωνία και αναμονή στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού με τις εξελίξεις.

Οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποδοχή της πρότασης του fund «PAN ASIA» από τον Γιάννη Αλαφούζο έχουν φέρει αγωνία όχι μόνο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και στους παίκτες, όπως ήταν αναμενόμενο. Άλλωστε, εκείνοι πέρασαν μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω των οικονομικών και όχι μόνο προβλημάτων.

Τα τελευταία νέα και η επιστολή που έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ, με την οποία αποδέχεται την πρότασή του, λέγοντας πως πρέπει να βάλει 27 εκατομμύρια ευρώ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να πάρει την ΠΑΕ, έφεραν ανοιχτά… κινητά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί.

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης (ήταν προγραμματισμένη για τις 6 μ.μ.) οι ποδοσφαιριστές ρωτούσαν στα αποδυτήρια τι ακριβώς έχει συμβεί και αν πράγματι υπάρχει η προοπτικής άμεσης πώλησης.

Οι ξένοι κυρίως παίκτες ήταν εκείνοι που αγωνιούσαν περισσότερο. Λουτσιάνο και Μουνιέ, μάλιστα, πήγαν σε Έλληνες συμπαίκτες τους και τους ζητούσαν να τους μεταφράσουν τι αναφέρουν οι ιστοσελίδες και τι γράφει η επιστολή του Αλαφούζου προς τον υποψήφιο αγοραστή. Αρκετοί, μάλιστα, δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους με τις εξελίξεις, ποντάροντας φυσικά στην ομαλοποίηση της κατάστασης από εδώ και στο εξής και σε έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ