Θέλει Παναθηναϊκό ο Άντι Πόπα!

Θέλει Παναθηναϊκό ο Άντι Πόπα!

Ο Άντι Πόπα θέλει να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ενδιαφερόταν για τον Ρουμάνο πριν τον αποκτήσει η Ρέντινγκ.

Ο Άντι Πόπα δεν υπολογίζεται από τη Ρέντινγκ και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την αγγλική ομάδα. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με την δεύτερη ομάδα της Ρέντινγκ, διότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του Mίκαελ Γκιλκς.

O Ρουμάνος εξτρέμ μάλιστα, σκόραρε δύο γκολ στην εντυπωσιακή ήττα της Ρέντινγκ U-21 από τη Τζίλιγχαμ U-21 με 7-5. Παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να έχει ελπίδες να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα της Ρέντινγκ, ενώ επίσης έχει τοποθετηθεί στη λίστα με τους ύπο παραχώρηση παίκτες.

Σύμφωνα με ρουμάνικα μέσα, ο πρώτος στόχος του Πόπα είναι να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ενδιαφερόταν για αυτόν ένα χρόνο πριν. Ο 29χρονος έχει ζητήσει από τον μάνατζερ του να «ρίξει» γέφυρες με το «τριφύλλι», όμως η δυσχερής οικονομική θέση του Παναθηναϊκού και το ακριβό συμβόλαιο του Ρουμάνου, κάνει δύσκολη την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Ο Πόπα έχει αγωνιστεί μόλις 13 φορές με τη Ρέντινγκ από τον Ιανουάριο, όταν αγοράστηκε από την Στεάουα Βουκουρεστίου για 800.000 ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ