Βράνιες: «Ο Κλεϊνχέισλερ ήθελε να πάει στην Χάιντουκ»

Βράνιες: «Ο Κλεϊνχέισλερ ήθελε να πάει στην Χάιντουκ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιούριτσα Βράνιες, που πέρασε για μισό χρόνο και από τον Άρη αποκάλυψε πως ο Κλεϊνχέισλερ ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Χάιντουκ, πριν τελικά καταλήξει στον Παναθηναϊκό.

Σε μια πικάντικη αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιούριτσα Βράνιες, που πέρασε για μισό χρόνο και από τον Άρη, σχετικά με την μεταγραφή του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Πιο συγκεκριμένα 0 43χρονος πλέον παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πως ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Χάιντουκ, πριν τελικά υπογράψει με τους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Τράβηξε φωτογραφία από το βαγόνι 3 και κατέβηκε 15 λεπτά πριν τη σύγκρουση

Αναλυτικά το απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

«Η Χάιντουκ δεν έπρεπε να επιτρέψει στον Κλεϊνχέισλερ να πάει στον Παναθηναϊκό! Τον είχε… στο πιάτο. Έπρεπε να έχουν επενδύσει σε κείνον. Είναι ένα καλό αντίγραφο του Αντέμι. Το συμβόλαιό του έληξε. Αντί των Ανέλο, Μπενραχού, ακόμη και του Φέρο, θα μπορούσαν να είχαν κατευθύνει τα χρήματά τους στον Λάζλο, επειδή η Χάιντουκ δεν έχει τέτοιον παίκτη. Είναι ένα »τανκ» στο κέντρο. Χρειάζεσαι έναν παίκτη σαν κι αυτόν αν θες να πλησιάσεις την Ντινάμο.

Ο Λάζλο ήθελε να πάει. Ήταν έτοιμος να το κάνει.Στο τέλος, ο Παναθηναϊκός του έδωσε μόλις 500 χιλ. ευρώ. Η Χάιντουκ έκανε καλή δουλειά οικονομικά πουλώντας τον Μπιούκ, όμως τώρα δεν έχει ταχύτητα στα ‘«φτερά’». Οκ, ο Λέκο παίζει 3-5-2, αλλά δεν πειράζει. Πρέπει πάντα να έχεις ταχείς παίκτες που μπορούν να παίξουν στην γραμμή. Ο διάσημος Φέλιξ Μάγκατ μου είπε πως δεν υπάρχει σχηματισμός. Όπου είσαι, εκεί »τοποθετείς» τον εαυτό σου και παίζεις».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ