Η αντίδραση του Athens Alive στη διαφαινόμενη συμφωνία Αλαφούζου – Pan Asia

Η αντίδραση του Athens Alive στη διαφαινόμενη συμφωνία Αλαφούζου – Pan Asia

Κορυφαία στελέχη του Athens Alive επιβεβαίωναν αργά το απόγευμα πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υπογράψει το MoU. «Εξαιρετική έδρα για τον Παναθηναϊκό, άσχετα από το ποιος θα είναι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ», δηλώνει ο νομικός εκπρόσωπος της Redstone.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου να προχωρήσει στην πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο fund Pan Asia και να απαντήσει στην επιστολή του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, με την υποσημείωση να βάλει τα 27 εκατομμύρια ευρώ σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, υπήρξαν εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα που αφορούν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στο ενδεχόμενο αλλαγής σελίδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έβγαλε στη δημοσιότητα την επιστολή, το περιβάλλον του Ταϊλανδού επιχειρηματία έκανε γνωστό πως ετοιμάζει ταξίδι στην Αθήνα για να προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις κινήσεις του Αλαφούζου. Αντίδραση, όμως, υπήρξε και από το Athens Alive.

Από την κοινοπραξία η οποία βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με την ελληνική κυβέρνηση ξεκαθάριζαν πως βρίσκεται στην τελική ευθεία η υπόθεση υπογραφής του MoU με την κυβέρνηση προκειμένου να προχωρήσει το πρότζεκτ. Αργά το απόγευμα, μάλιστα, στελέχη της κοινοπραξίας επιβεβαίωναν απόλυτα πως βρίσκονται σε φάση υπογραφών με την κυβέρνηση.

Μάλιστα, αυτό που αναφέρουν κορυφαία στελέχη των εταιριών που συμμετέχουν στο «Athens Alive» είναι πως οι όποιες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να επηρεάσουν την τεράστια αυτή επένδυση. Επιπλέον, υπήρξε επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του Μαρκ Αλεξάντερ, νομικού εκπροσώπου της Redstone, που συμμετέχει στην κοινοπραξία μαζί με τις υπόλοιπες εταιρίες.

Μια τοποθέτηση που ήρθε σε ιστοσελίδα ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου και συγκεκριμένα στο leoforos.gr, με τον Μαρκ Αλεξάντερ να αναφέρει πως «το Athens Alive θέλει να δημιουργήσει μια εξαιρετική έδρα για τον Παναθηναϊκό, άσχετα από το ποιος θα είναι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να φέρουμε αυτή τη σπουδαία ανάπτυξη στην Αθήνα και την Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ