ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρικ του Αλαφούζου βλέπει ο Πιεμπονγκσάντ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρικ του Αλαφούζου βλέπει ο Πιεμπονγκσάντ

Ένα κακόγουστο παιχνίδι έχει στηθεί στην πλάτη του Παναθηναϊκού. Δεν κάνει λόγο για συμφωνία η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ

«Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Άλλα είχαμε πει. Περισσότερο μοιάζει για τρικ του Αλαφούζου», διέρρεε το βράδυ του Σαββάτου (21/04) η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Αλαφούζος, όπως είναι γνωστό, είναι αποφασισμένος να προκηρύξει ΑΜΚ ύψους 27 εκατ. ευρώ για να δείξει ότι είναι διατεθειμένος να παραδώσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και παράλληλα να διαπιστώσει αν έχει βάση η πρόταση του Ταϊλανδού επιχειρηματία.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, λοιπόν, τόνισε ότι αποδέχεται όλους τους όρους κι όλοι θεώρησαν ότι το «τριφύλλι» αλλάζει εποχή. Όπως γίνεται αντιληπτό, όμως, δεν ταυτίζεται απόλυτα η πλευρά Πιεμπονγκσάντ και υποστηρίζει ότι η εν λόγω κίνηση είναι ένα τρικ!!!

Είναι πιθανό αύριο ή τη Δευτέρα (δύσκολο σήμερα λόγω της ώρας) να βγει μία ανακοίνωση από τον Πιεμπονγκσάντ, που δεν δείχνει να ικανοποιήθηκε με τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Αλαφούζου. Το αντίθετο θα λέγαμε… Ο Ασιάτης επίσης είναι πιθανό έως την Τετάρτη να έρθει στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσει το θέμα, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ. Οσο για την κίνηση του Αλαφούζου, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ξεκάθαρα αποτέλεσε και μέτρο πίεσης προς τον Πιεμπονγκσάντ. Ίσως γιατί δεν έχει πειστεί απόλυτα για τις προθέσεις του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ