Πανιώνιος: «Μέσα» Βλάχος και Σαντάνα ενόψει Παναθηναϊκού

Πανιώνιος: «Μέσα» Βλάχος και Σαντάνα ενόψει Παναθηναϊκού

Οι δύο παίκτες βρίσκονται στην 18άδα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό – Εκτός οι Γκιοατά, Σιώπης και Λάμπρου, αλλά και ο τιμωρημένος Μακρύλλος.

Ετοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» το Σάββατο (21/04) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και πλέον μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» (22/04, 19:00).

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τους Βαλεντίνο Βλάχο και Ουάσινγκτον Σαντάνα να βρίσκονται κανονικά στην 18άδα.  Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και βρίσκονται στη διάθεση του Ελληνα προπονητή. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκιοατά, Σιώπης και Λάμπρου, αλλά και ο τιμωρημένος Μακρύλλος.

Συγκεκριμένα, την 18άδα απαρτίζουν οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Κότνικ, Νόβακ, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Κόρμπος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ