STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Με απουσίες θα παραταχθεί στο Περιστέρι ο ουραγός Πλατανιάς, για το ματς με τον Ατρόμητο, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στη Football League, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Καρυπίδη και Νίλι. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν νοκ-άουτ.
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, την οποία απαρτίζουν οι: Κασωτάκης, Κλιάγιτς, Κοκκαλάς, Ντικαμονά, Βάντερσον, Ουές, Σάαντο, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Ρενάτο, Μαλσά, Ντουαλά, Ενσικουλού, Σινγκ, Κασάλιτσα, Ουντόζι.