Αλαφούζος: «Αποδέχομαι πλήρως την τελευταία προσφορά της PAN ASIA»

Αλαφούζος: «Αποδέχομαι πλήρως την τελευταία προσφορά της PAN ASIA»

Επιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος πως ήταν ξεκάθαρος ως προς την αποδοχή της πρότασης της PAN ASIA, απαντώντας στα περί επικοινωνιακού τρικ του Πιενγκμπονγκσάντ, και τονίζει πως δεν επιθυμεί δημόσιο διάλογο.

Ξεκάθαρος όσον αφορά τις προθέσεις του γύρω απο την πρόταση της PAN ASIA είναι ο Γιάννης Αλαφούζος όπως διαρρέεται απο το περιβάλλον του. Μπορεί με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ να αφήνει σαφέστατες αιχμές για επικοινωνιακά τρικ τονίζοντας πως δεν απαντήθηκε η πρόταση που είχε κάνει, ο Γιάννης Αλαφούζος όμως επιμένει πως αποδέχεται πλήρως την τελευταία προσφορά που του έγινε εγγράφως από το fund.

Συμπλήρωνε μάλιστα πως δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε δημόσιο διάλογο και σε λεπτομέρειες με αριθμούς. Προφανώς απο την στιγμή που έχει αποδεχθεί όπως υποστηρίζει πλήρως τους όρους που του τέθηκαν για την μεταβίβαση της ΠΑΕ πλέον απομένουν οι επόμενες κινήσεις απο την πλευρά του Ταιλανδού επιχειρηματία για να οριστικοποιηθεί το deal.

Όλα αυτά βεβαίως μετά απο ένα… τρελό Σάββατο που απο την νέα εποχή στον Παναθηναϊκό πήγαμε στην δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου, το ταξίδι του Ταιλανδού στην Αθήνα, την διαρροή από πλευράς Athens Alive, την επιθετική προς τον Αλαφούζου ανακοίνωση του Πιενγκμπονγκσάντ έως την νέα θέση του νυν ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ