Παναθηναϊκός : Στο φως της δημοσιότητας θα βγάλει τις επιστολές με Πιεμπονγκσάντ ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός : Στο φως της δημοσιότητας θα βγάλει τις επιστολές με Πιεμπονγκσάντ ο Αλαφούζος

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι διατεθειμένος να βγάλει στη δημοσιότητα όλες τις επιστολές που αντάλλαξε με τον Πιεμπονγκσάντ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει σκοπό να βγάλει στο φως της δημοσιότητας όλες τις επιστολές που αντάλλαξε με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάνγκ, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport. Έπειτα από τις εκατέρωθεν τοποθετήσεις για το θέμα του «Pan Asia» και τον Παναθηναϊκό, ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού μπήκε στις σκέψεις αυτές.

Η πλευρά του επιχειρηματία από την Ταϊλάνδη ανέφερε πως ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει επικοινωνιακά τρικ, κάνοντας την τοποθέτηση ότι δεν θα εξυπηρετήσει κανένα προσωπικό συμφέρον άλλου, απαντώντας επί της ουσίας στην επιστολή του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Τέλος, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Αλαφούζος προχώρησε και σε δηλώσεις επισημαίνοντας τα εξής: «Εγώ έχω αποδεχθεί την πρότασή τους. Τη δεσμευτική προσφορά που μου έστειλαν με την επιστολή της 16ης Απριλίου. Αυτήν αποδέχθηκα. Είναι τόσο απλό. Τι άλλο να πω; Σε αυτό που μου έστειλαν απάντησα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ