Γιάννης Αλαφούζος : Ενημέρωση στους τηλεοπτικά άστεγους για τα συμβόλαια

Γιάννης Αλαφούζος : Ενημέρωση στους τηλεοπτικά άστεγους για τα συμβόλαια

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τις «άστεγες» ΠΑΕ της Superleague για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αφότου είχε επαφή με την Cosmote TV.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αναλάβει το ζήτημα του τηλεοπτικού συμβολαίου και χθες είχε συνάντηση στον ΣΚΑΪ με τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Superleague που ακόμη δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, o ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ για τις επαφές που είχε με την Cosmote TV, ώστε το συνδρομητικό κανάλι να πάρει τα δικαιώματα της ομάδας του και εκείνων που είναι τηλεοπτικά «άστεγοι».

Ακόμη, ζήτησε ως αντάλλαγμα τη τη στήριξη στο αίτημα του Παναθηναϊκού για την αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού. Οι ιδιοκτήτες είναι θετικοί για τον ΟΤΕ αλλά να ζητάνε από τον Αλαφούζο να δεσμεύσει και τον επόμενο μεγαλομέτοχο στη συμφωνία.

Την ίδια στιγμή, οι μεγαλομέτοχοι των των «άστεγων» ομάδων είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, αν πρώτα δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ