Ανδρούτσος: «Πολύ θετική η αποτελεσματικότητά μας»

Ανδρούτσος: «Πολύ θετική η αποτελεσματικότητά μας»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αναφέρθηκε στο 6-0 του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού και στάθηκε στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού

Στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Θανάσης Ανδρούτσος μετά το 6-0 επί του Λεβαδειακού.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ αναφέρθηκε στη μεγάλη και εμφατική νίκη των ερυθρόλευκων, αλλά και στην τραγωδία των Τεμπών, τονίζοντας ότι οι Έλληνες περνούν πολύ δύσκολα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την τραγωδία των Τεμπών: «Δεν ήταν τόσο εύκολο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, γιατί όλη η Ελλάδα περνάει πολύ δύσκολα. Νιώθαμε όλοι σαν να ήταν δικοί μας άνθρωποι στο τρένο, σαν να ήταν η οικογένεια μας. Συγκεντρωθήκαμε στο παιχνίδι. Θέλω να στείλω κουράγιο και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Από το παιχνίδι κρατάμε ότι σκοράραμε. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και βάλαμε γκολ. Ήμασταν αποτελεσματικοί και είναι πολύ καλό στοιχείο».

Για τα πολλά γκολ: «Δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση και προσπαθούμε να βγάζουμε διάφορα συστήματα στο παιχνίδι μας. Όλοι οι παίκτες είναι σε κίνηση και έτσι έρχονται διάφορες συνεργασίες και έρχεται και η τελική προσπάθεια που μπορεί να φέρει και γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ