Ολυμπιακός: Οι εξελίξεις με τον Σαμασέκου, το πρόγραμμα του Χάμες, το ρεπό του Μίτσελ και οι επιλογές ενόψει ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Οι εξελίξεις με τον Σαμασέκου, το πρόγραμμα του Χάμες, το ρεπό του Μίτσελ και οι επιλογές ενόψει ΑΕΚ

Ο Σαμασέκου γλίτωσε τη μεγάλη ζημιά και τρέχει να είναι 100% με την ΑΕΚ, όπως και Χάμες. Και οι δύο στο Ρέντη την Τρίτη, παρά το ρεπό.

Μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – Λεβαδειακός, προέκυψε ένα απρόοπτο πρόβλημα για τον Μίτσελ. Και αυτό αφορούσε στον τραυματισμό του Τζάτζε Σαμασέκου στον αστράγαλο. Ένα πρόβλημα που δεν θα ήταν απλό για τους Ερυθρόλευκους, εάν συνέπιπτε με την ταυτόχρονη απουσία του Γιαν Εμβιλά, ο οποίος είναι στα πιτς.

Η κατάσταση του 26χρονου χαφ ήταν το μόνο που το ενδιέφερε τον Ισπανό τεχνικό και τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά, στη χθεσινή προπόνηση. Και όπως φαίνεται, το σημαντικό είναι ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό. Γλίτωσε δηλαδή κάποιο πρόβλημα στο οστό ή το βαρύ διάστρεμμα.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είδε τον Τεν Χαγκ και δεν τον φοβήθηκε: Βασανιστήρια, απειλές και φωνές μετά την επτάρα!

Μάλιστα, ο Αφρικανός μέσος ήταν αισθητά καλύτερα στο Ρέντη, στην προπόνηση της Δευτέρας. Φυσικά έκανε μόνο θεραπεία και συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις, αλλά το πρήξιμο είχε υποχωρήσει αισθητά, ενώ μπορούσε να περπατήσει πιο άνετα και με πολύ λιγότερους πόνους στο πόδι του. Με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι θα είναι καλύτερα και πως δεν θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Χάμες Ροντρίγκες, επιλέχθηκε να μην κάνει κανονική προπόνηση ούτε σήμερα, ώστε να δουλέψει περισσότερο ατομικά. Ο Κολομβιανός επιτελικός μέσος των Πειραιωτών έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα, συνεχίζει να τρέχει στο γήπεδο και να ανεβάζει ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι ακόμη κι εάν δεν είναι απολύτως έτοιμος για την 11άδα, όπως επιθυμεί ο Μίτσελ και το δήλωσε την Κυριακή, θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή.

Και η κατάσταση του Σαμασέκου και αυτή του σταρ του Ολυμπιακού θα ξεκαθαρίσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα, ενώ και οι δύο, παρότι την Τρίτη το πρόγραμμα περιλανβάνει ρεπό, έχει προγραμματιστεί να βρεθούν κανονικά στο Ρέντη, για να ακολουθήσουν τα προγράμματά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει ήδη βγει από τη λίστα των τραυματιών του Ολυμπιακού και θα είναι 100% στη διάθεση του Μίτσελ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και πιθανότατα στην αποστολή. Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γκάρι Ροντρίγκες, όπως αναφέραμε από χθες, κάνει μεγάλη προσπάθεια να προλάβει, αλλά αυτό φαντάζει δύσκολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ