«Στη λίστα της Σαχτάρ ο Λουτσέσκου»

«Στη λίστα της Σαχτάρ ο Λουτσέσκου»

Η ουκρανική ιστοσελίδα footboom.com αναφέρει πως η Σαχτάρ Ντόνετσκ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή κι έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με δημοσίευμα της ουκρανικής ιστοσελίδας, footboom.com ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της ομάδας του μεγιστάνα Ρινάτ Αχμέτοφ. Πάντα με βάση το σχετικό δημοσίευμα, η διοίκηση της Σαχτάρ δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τον Πάουλο Φονσέκα για νέο συμβόλαιο κι έτσι ψάχνει για προπονητή, με τον Λουτσέσκου να εμφανίζεται ως μια από τις βασικές επιλογές του ουκρανικού συλλόγου!

Η ουκρανική ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει καθίσει για πολλά χρόνια στον πάγκο της Σαχτάρ και πως αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην επιθυμία της ουκρανικής ομάδας να συμφωνήσει με τον 49χρονο γιο του και νυν προπονητή του ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά βέβαια στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Λουτσέσκου είναι κοντά σε ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πως η Σαχτάρ έχει στη λίστα της κι άλλα ονόματα προπονητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ