Ώρα «μηδέν» για Λιβάι Γκαρσία

Ώρα «μηδέν» για Λιβάι Γκαρσία

Ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ για να αποφασίσει αν θα πάρει στην αποστολή για το ντέρμπι τον Λιβάι Γκαρσία.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena», στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Superleague.

Αυτό που απασχολεί ιδιαίτερα τον Ματίας Αλμέιδα είναι αν ο Λιβάι Γκαρσία θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση, μετά και τον τραυματισμό που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης τις τελευταίες ημέρες.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα δοκιμάσει στη σημερινή προπόνηση να μπει κανονικά και να τεθεί στη διάθεσή του Αργεντίνου τεχνικού. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αλμέιδα δεν επιθυμεί να ζορίσει τον Λιβάι και έτσι θα αποφασίσει μετά την ολοκλήρωσή της αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Στην περίπτωση που καταφέρει να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα τότε είναι πολύ πιθανό να βρεθεί κανονικά στην αποστολή και να πάρει χρόνο συμμετοχής, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, ερχόμενος από τον πάγκο.

Παράλληλα, διαθέσιμος θα είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος που επιστρέφει μετά τους Φαν Βέερτ, Μοχαμάντι και Φερνάντες. Ο διεθνής χαφ είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό, μπήκε χθες ξανά στο κανονικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ