Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου η «Ένωση» επικράτησε με 2-0 και επέστρεψε στο θρόνο της.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 1994. Κορυφαίος των «κιτρινόμαυρων» ο Τάσος Μπακασέτας, που σημείωσε και τα δύο γκολ. Ας δούμε αναλυτικά την απόδοση των παικτών της Ένωσης στο παιχνίδι:

Μπάρκας: Ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα θεατής. Όποτε χρειάστηκε ενήργησε σωστά και γρήγορα.

Μπακάκης: «Κατάπιε» τον Σαβαντογκό, ενώ δεν επέτρεψε στον Ζαραδούκα να ανέβει απειλητικά. Είχε πολλά ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή.

Χουλτ: Δραστήριος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά. Είχε αρκετά ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή.

Λαμπρόπουλος: Δεν δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον Μαρκόφσκι, ούτε όταν ο Γιακουμάκης έπαιξε ως δεύτερος επιθετικός.

Τσιγκρίνσκι: Απόλυτα κυρίαρχος στη γραμμή της άμυνας. Ήρεμος, απλός πραγματοποίησε μία ακόμα ηγετική εμφάνιση.

Σιμόες: Κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή. Έπαιρνε την πρώτη μπαλιά και από αυτόν ξεκινούσε η οργάνωση του παιχνιδιού. Ανασταλτικά εξαιρετικός.

Κονέ: «Κατάπιε» τον Σουμπίνιο, ο οποίος δεν έκανε απολύτως τίποτα στο παιχνίδι εκτός από το να εκτελέσει κάποια στημένα…

Μπακασέτας: Ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Δεν ήταν μόνο τα δύο γκολ που πέτυχε και «υπέγραψε» τη νίκη τίτλου, αλλά όλη η παρουσία του.

Λόπες: Κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Είχε αρκετές επιθετικές ενέργειες και θετική παρουσία.

Λιβάγια: Ήταν αρκετά ορεξάτος. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες ταλαιπώρησε τους προσωπικούς του αντιπάλους και του έλειψε μόνο το γκολ.

Γιακουμάκης: Προσπάθησε αρκετά, είχε κάποιες τελικές προσπάθειες αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Γκάλο: Αγωνίστηκε ως δεξί χαφ. Πήρε αρκετές πρωτουβουλίες, αλλά δεν έκανε κάτι το αξιοσημείωτο.

Χριστοδουλόπουλος: Μπήκε στο γήπεδο για να αποθεωθεί για την υπερπολύτιμη προσφορά του. Έπαιξε ως δεύτερος επιθετικός. Δεν πρόλαβε να δείξει κάτι…

Μάνταλος: Η επιστροφή του αρχηγού. Μία εβδομάδα πριν τη συμπλήρωση έξι μηνών από τον τραυματισμό του γύρισε γερός στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ