Φάουλ και κόκκινη του Μουκουντί στο 5΄ – Βρίσκει τον Μπακαμπού ο Χατζησαφί στο 45+2΄ (vids)

Φάουλ και κόκκινη του Μουκουντί στο 5΄ – Βρίσκει τον Μπακαμπού ο Χατζησαφί στο 45+2΄ (vids)

Ροντέο έχει κάνει το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Μαριάνι, καθώς δεν έδωσε καθαρή κόκκινη στον Μουκουντί σε μαρκάρισμα στον Κανός και πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις.

Απίστευτα πράγματα στην «Opap Arena» με τον ρέφερι της αναμέτρησης Μαουρίτσιο Μαριάνι να τα έχει κάνει μαντάρα στο πρώτο ημίχρονο και να έχει «καθαρίσει» το ματς για την ΑΕΚ.

Ο Ιταλός ρέφερι που σφυρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην Ένωση και τον Ολυμπιακό δεν έχει δώσει πεντακάθαρη κόκκινη κάρτα στο 5ο λεπτό του ματς στον Μουκουντί για μαρκάρισμα στον Κανός εκτός περιοχής, που όμως έχει πάρει το κοντρόλ και είναι σε προφανή θέση για γκολ.

Ο Ισπανός εξτρέμ του Ολυμπιακού μπαίνει μέσα στην περιοχή και ο στόπερ της Ένωσης του κάνει καθαρή παράβαση, πριν βγει απέναντι στον Αθανασιάδη. Ο Μαριάνι και το VAR λοιπόν έκλεισαν τα μάτια και δεν έδωσαν το παραμικρό, ούτε καν το φάουλ.

Η φάση αυτή όμως του 5ου λεπτού ήταν μόνο η αρχή, αφού ο Μαριάνι και το VAR αποφάσισαν να τα κάνουν χειρότερα σε μια ακόμη πιο καθαρή παράβαση. Συγκεκριμένα, στο 45+2 ο Ολυμπιακός βγήκε στην αντεπίθεση και ο Ιταλός συνέχισε να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

Το αποκορύφωμα είναι το οφθαλμοφανές χέρι του Ρότα στην περιοχή της Ένωσης, ενώ και στην εξέλιξη της φάσης υπάρχει και ανατροπή παίκτη της ομάδας του Πειραιά και πιο συγκεκριμένα του Μπακαμπού. Ο Μαριάνι όμως δεν έδωσε πέναλτι σε καμιά από τις δύο περιπτώσεις, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Ολυμπιακού.

Η φάση αυτή έγινε στο φινάλε των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και είναι απορίας άξιον γιατί δεν υπήρξε παρέμβαση του VAR για να ενημερώσει τον Μαριάνι ότι έχει πάρει λανθασμένη απόφαση. Ο Ιταλός διαιτητής τα έκανε θάλασσα και σε αυτή την φάση καθώς δεν καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Δείτε τη φάση του Κανός με τον Μουκουντί στο 5ο λεπτό: 

Δείτε τη φάση με το πέναλτι που δεν δίνει στον Ολυμπιακό ο Μαριάνι στο 45+2: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ