Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2: Το… πρωτάθλημα του Ιωαννίδη συνεχίζεται

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2: Το… πρωτάθλημα του Ιωαννίδη συνεχίζεται

Εν μέσω εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, επεισοδίων με την αστυνομία και 20λεπτης διακοπής, ο Παναθηναϊκός με one man show του Φώτη Ιωαννίδη που πέτυχε και τα δύο γκολ, επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και τερμάτισε τελικά πρώτος στην κανονική διάρκεια της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάστηκε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για την τελευταία αγωνιστική της Superleague, θέλοντας τη νίκη και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το ματς στο Περιστέρι όμως ξεκίνησε στραβά με το… καλησπέρα. Μόλις με τη συμπλήρωση ενός δεκαλέπτου στην αναμέτρηση, οπαδοί του Ατρόμητου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, κινούμενοι προς αυτούς του Παναθηναϊκού.

Αμέσως επενέβησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας και ακολούθησε συμπλοκή στον αγωνιστικό χώρο , με αντικείμενα και δακρυγόνα να εκτοξεύονται. Ο διαιτητής Ευαγγέλου αμέσως διέταξε τη διακοπή του ματς και οι ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Ο Ολυμπιακός έδωσε μια απάντηση – Αξίζαμε αυτή τη νίκη»

Μετά από 20 και πλέον λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν και οι δύο ομάδες συνέχισαν την αναμέτρηση. Φανερά επηρεασμένες δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό, με τις φάσεις να είναι ελάχιστες και τον Παναθηναϊκό να απειλεί δις με Μαντσίνι (31’) και Ιωαννίδη (43’) χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά και με κύριο εκφραστή τον Φώτη Ιωαννίδη, καθάρισε το ματς. Ο Έλληνας επιθετικός μπορεί να μπήκε από το… παράθυρο στην 11άδα, με τον Σπόραρ λόγω τραυματισμού να τίθεται εκτός μια ώρα περίπου πριν από την αναμέτρηση, αλλά ήταν ο… από μηχανής θεός για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κέρδισε το πέναλτι από τον Φάνη Μαυρομάτη (το έδωσε μέσω VAR ο διαιτητής Ευαγγέλου) και το εκτέλεσε ο ίδιος στο 49’ για το 1-0 της αναμέτρησης, ενώ στο 62’ πέτυχε ένα γκολ κλάσης και ρέντας. Με μια πανέμορφη ατομική προσπάθεια απέφυγε δύο αντιπάλους και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του ανήμπορου να αντιδράσει Γιαννιώτη για το 2-0.

Από εκεί και μετά, ο Ατρόμητος που ήταν… αναιμικός σε όλο το ματς, εξαφανίστηκε. Ο Παναθηναϊκός έλεγξε πλήρως το ματς, έριξε τον ρυθμό και πήρε τελικά τη νίκη με 2-0. Κάπως έτσι εκμεταλλευόμενος το τεράστιο διπλό του Ολυμπιακού μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια επί της ΑΕΚ (3-1), τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Superleague, στο +2 από ΑΕΚ και στο +5 από τον τρίτο Ολυμπιακό και προετοιμάζεται για τα playoffs φωτιά που ακολουθούν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Κούεν (79′ Φριντγιόνσον), Κλωναρίδης (71′ Ροτάριου), Αγκιμπού, Ρομπάιγ (71′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (46′ Κιάρτανσον)

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (59′ Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (76′ Πούχατς), Κουρμπέλης, Ρούμπεν (76′ Τσόκαϊ), Μαντσίνι, Παλάσιος, Κλεϊνχέισλερ (68′ Τσέριν), Ιωαννίδης (76′ Bέρμπιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ