Χαμός στον Ρέντη: Χιλιάδες αποθέωσαν την αποστολή! (vids, pics)

Χαμός στον Ρέντη: Χιλιάδες αποθέωσαν την αποστολή! (vids, pics)

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ρέντη για να αποθεώσουν τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του για το διπλό στην Opap Arena και έκαναν τη νύχτα-μέρα.

«Τρέλα» για τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και να περιμένουν από νωρίς την ερυθρόλευκη αποστολή να επιστρέψει από τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η σπουδαία εμφάνιση στην Opap Arena και η επιβλητική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (3-1) προκάλεσε παροξυσμό στον κόσμο του Ολυμπιακού, με χιλιάδες φίλους του πειραϊκού συλλόγου να βρίσκονται έξω από το προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν μεταβεί στον Ρέντη και πριν αποχωρήσει η αποστολή και είχαν εμψυχώσει την ομάδα, περίμεναν τον Ισπανό τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του και τους αποθέωσαν για τη σπουδαία νίκη στην Opap Arena.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Μίτσελ και τους παίκτες των Πειραιωτών, οι οποίοι με τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν στο σπίτι της ΑΕΚ έκαναν «δήλωση» τίτλου και πλέον θα τα δώσουν όλα στα πλέι οφ για το πρωτάθλημα!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ