Παράσχος : «Κερδίσαμε με λίγη τύχη»

Παράσχος : «Κερδίσαμε με λίγη τύχη»

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε ευχαριστημένος από τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον Ολυμπιακό (1-0), καθώς και το γεγονός ότι η ομάδα του πλέον εξασφάλισε την παραμονή.

Ευχαριστημένος από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (1-0) εμφανίστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του είχε και την τύχη με το μέρος της στο παιχνίδι αυτό.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του πλέον μπορεί να είναι άνετη στη συνέχεια, καθώς εξασφάλισε την παραμονή της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Δώσανε και την ψυχή τους για το τρίποντο απέναντι σε έναν πολύ καλό Ολυμπιακό. Μπορέσαμε να κατακτήσουμε τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό Ολυμπιακό. Με λίγη τύχη το κερδίσαμε το ματς και θα μπορέσουμε να δούμε με πιο μεγάλη άνεση την συνέχεια. Έχουμε τραβήξει του Χριστού τα Πάθη τέσσερις μήνες τώρα».

Για το κατά πόσον πίστευε στη νίκη: «Δεν το πίστευα τόσο αλλά η τύχη δεν μπορούσε να μας γυρίσει την πλάτη και άλλο. Κάναμε αρκετά καλά παιχνίδια και ήμασταν φοβερά άτυχοι. Τις τελευταίες συνεχόμενες αγωνιστικές μας ήρθε πίσω η τύχη. Ευνοηθήκαμε στο πρώτο ματς με την ΑΕΛ και σε άλλα ματς και ακόμα και στα Ιωάννινα που χάθηκε το πέναλτι».
 
Για το εάν θα μείνει και του χρόνου: «Θα δούμε. Να τελειώσει η χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ