Μεγάλο το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό: Ποιοι παίκτες των τεσσάρων διεκδικητών χάνουν την πρεμιέρα των playoffs λόγω καρτών

Μεγάλο το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό: Ποιοι παίκτες των τεσσάρων διεκδικητών χάνουν την πρεμιέρα των playoffs λόγω καρτών

Με δυο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στην πρεμιέρα των playoffs ο Ολυμπιακός.

Η regular season του ελληνικού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε χθες, με το… πάρτι του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια να κλέβει την παράσταση.

Η ομάδα του Μίτσελ διέλυσε με 3-1 την ΑΕΚ και η κορυφή βάφτηκε ξανά… πράσινη (νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι).

Πλέον, η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου είναι στραμμένη στα playoffs, με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν το εφετινό στέμμα του πρωταθλητή.

Στην πρεμιέρα των playoffs, δυο ομάδες θα έχουν έξτρα απουσίες, λόγω καρτών από την τελευταία στροφή της regular season. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων», καθώς ο Ολυμπιακός είχε τους περισσότερους παίκτες στο όριο.

Ενόψει λοιπόν της πρώτης αναμέτρησης, ο Μίτσελ καλείται να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες. Του Χουάνγκ, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και του Μπιελ, που αποβλήθηκε (αλλά ούτως ή άλλως με την πρώτη κίτρινη είχε συμπληρώσει κι εκείνος τέσσερις).

Από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων», ο Ντομαγκόι Βίντα «κιτρινίστηκε» στο χθεσινό ματς και θα απουσιάσει από την πρεμιέρα των playoffs. Ο Ματίας Αλμέιδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κροάτη αμυντικού, με τους Μήτογλου και Τζαβέλλα να δίνουν μάχη για μια θέση στο πλευρό του Αρολντ Μουκουντί.

Αντίθετα, δίχως απώλειες θα εισέλθουν στην έξτρα διαδικασία του πρωταθλήματος τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΟΚ. Ο… κίτρινος πυρετός δεν άγγιξε το πράσινο και το ασπρόμαυρο στρατόπεδο, με τις δυο ομάδες να είναι πάνοπλες στην πρεμιέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ