Παραπέμπεται ο Κατσικογιάννης

Παραπέμπεται ο Κατσικογιάννης

Η διαιτησία του Κατσικογιάννη στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό δεν ήταν καθόλου καλή σύμφωνα με τον παρατηρητή του ματς και ο Ηπειρώτης ρέφερι οδηγείται προς παραπομπή.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν έντονα παράπονα από την αντιμετώπιση της διαιτησίας του Κατσικογιάννη στο συγκεκριμένο παιχνίδι που… αποφάσισε να μην δει τα κραυγαλέα πέναλτι.

Η διαιτησία του Κατσικογιάννη δεν ήταν καθόλου καλή, καθώς ο ρέφερι αρνήθηκε πεισματικά να δώσει τρία πέναλτι στον Ολυμπιακό, με αποκορύφωμα τη φάση στο 91ο λεπτό, όπου ο Κοντοές έκοψε την πορεία της μπάλας με το χέρι μέσα στην περιοχή έπειτα από σουτ του Νικολάου.

Ο Έλληνας ρέφερι αναμένεται να μπει «ψυγείο» για την κάκιστη διαιτησία στο ματς της Ριζούπολης, αφού ο παρατηρητής Καρατζάς του χρεώνει το λάθος στη φάση του 91ου λεπτού, όπου δεν σφύριξε πέναλτι και αποβολή στον αμυντικό του Απόλλωνα.

Επίσης ο παρατηρητής θα εξετάσει τη φάση με τον Μάριν στο 9ο λεπτό που επίσης ζητάει πέναλτι ο Ολυμπιακός, ενώ για τη φάση αυτή αναμένεται να γίνει και χρήση βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ