Μπράμπετς: «Δώρο στον κόσμο μας, μια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Μπράμπετς: «Δώρο στον κόσμο μας, μια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς σε δηλώσεις του έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη, ενώ έχει αντιληφθεί ξεκάθαρα τι σημαίνει για τον οργανισμό μια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (19/3).

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς είναι ένας από τους παίκτες… κολώνα για τον Άρη. Από πέρσι όταν και πρωτοήρθε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αναδείχθηκε ως ηγέτης της άμυνας και δεν αγωνίζεται μόνο αν είναι τιμωρημένος ή τραυματίας.

Φέτος έχει καταγράψει ήδη 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πρόσφατα είδε το συμβόλαιό του να ανανεώνεται από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» της οικογένειας της ΑΕΚ στον Μίμη Παπαϊωάννου (pics)

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο Τσέχος διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας φέτος, στην ανανέωση του συμβολαίου του, στο γεγονός πως είναι ένας εκ των αρχηγών, ενώ έκλεισε με μια υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 30χρονος Μπράμπετς:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους κίτρινους: «Σίγουρα είναι μια ανταμοιβή αυτή η ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Άρη. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη. Θα είμαι στον Άρη σίγουρα για τα επόμενα 3 χρόνια».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: «Ήμουν ξανά αρχηγός στην ομάδα και στην προετοιμασία και πέρυσι σε κάποια παιχνίδια. Ο τρόπος που παίζω είναι χαρακτηριστικό της θέσης μου. Δεν είμαι ο πιο τεχνίτης ποδοσφαιριστής αλλά είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Μπορώ να είμαι αρχηγός να βοηθάω τους συμπαίκτες μου είναι κάτι που πάντα κάνω.»

Για την εξέλιξη της φετινής χρονιάς: «Ήταν μια χρονιά πράγματι με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, είμαστε δυσαρεστημένοι όπως τελείωσε η κανονική διάρκεια. Σπαταλήσαμε πάρα πολλούς βαθμούς με ομάδες υποδεέστερες, αυτό μπορεί να συμβαίνει μια, δυο φορές, όχι παραπάνω, εμείς όμως δυστυχώς το κάναμε περισσότερες και γι αυτό μείναμε πίσω στη βαθμολογία.

Είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες, τώρα στα πλέι οφ, εννοείται ότι η 5η θέση είναι το μίνιμουμ που πρέπει να πετύχουμε. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε και θα είναι μια βάση για την επόμενη σεζόν. Γι αυτό άλλωστε υπέγραψα και το καινούριο μου συμβόλαιο, πιστεύοντας ότι η νέα σεζόν θα είναι μια νέα πρόκληση».

Για το παιχνίδι της Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει ένα παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ. Το περιμένουμε με την προσδοκία ότι αποτελεί μια ευκαιρία να δώσουμε λίγη χαρά στους οπαδούς μας. Δεν κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα στην κανονική διάρκεια, οπότε τώρα θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο στους φιλάθλους μας ξεκινώντας με νίκη από τα πλέι οφ και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ