ΠΑΟΚ : «Νίκησαν οι τραμπούκοι με τις… πλάτες των αρμόδιων υπουργών»

ΠΑΟΚ : «Νίκησαν οι τραμπούκοι με τις… πλάτες των αρμόδιων υπουργών»

Η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης.

Η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απορρίφθηκε από την ΕΠΟ, με τους ασπρόμαυρους να κάνουν ξεκάθαρα λόγο για πολιτική απόφαση και να σημειώνουν ότι «… ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού». Επίσης ο δικέφαλος προανήγγειλε τη συνέχιση της δικαστικού του αγώνα, δηλαδή την προσφυγή του και σε τρίτο δικαστικό βαθμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού. Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες…

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά.

Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους.

Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ