Μπέος: «Καλωσορίζω στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»

Μπέος: «Καλωσορίζω στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια καλωσορίζει τους φίλους του Ολυμπιακού στον Βόλο για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα.

Ο Βόλος θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πάρει περίπου 15.000 για το Πανθεσσαλικό και έτσι θα έχουν την στήριξη των φιλάθλων τους.

Ο πρόεδρος της ομάδας και Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια καλωσόρισε τους φίλους των Πειραιωτών αναφέροντας ότι τους προτρέπει να απολαύσουν τόσο την φιλοξενία μας, όσο και τις ομορφιές της πόλης.

H ανάρτηση που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος:

«Ως Δήμαρχος Βόλου καλωσορίζω στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έρχονται, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, για να παρακολουθήσουν τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας τους με την δική μας ομάδα, τον Βόλο.

Παράλληλα τους καλώ, όπως ακριβώς συνέβη και τον περασμένο Ιανουάριο, στον αντίστοιχο αγώνα των ομάδων μας, να σεβαστούν και να απολαύσουν τόσο την φιλοξενία μας, όσο και τις ομορφιές της πόλης, και βέβαια τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων μας, χωρίς ακρότητες και επεισόδια.

Όπως επαναλαμβάνω προς όλους και σε κάθε ευκαιρία η ομάδα μας δεν έχει αντιπαλότητα με καμία άλλη ομάδα. Ένας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας είναι, ας τον απολαύσουμε και ας κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι καλή διασκέδαση, λοιπόν, και ένα ευχάριστο διήμερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ