Στον κόσμο του παραμένει ο Μπένετ! Τι απάντησε για Έλληνες και elite διαιτητές

Στον κόσμο του παραμένει ο Μπένετ! Τι απάντησε για Έλληνες και elite διαιτητές

Δεν βρίσκει ξένους, δεν βρίσκει elite διαιτητές. Δεν μπορεί γενικότερα ο Μπένετ…

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Να δικαιολογήσει την ανικανότητά του, το ότι ίσως δεν ενδιαφέρεται. Να πει κάτι για όσα έκανε ήδη στο δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα που τυραννιέται από την παρουσία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ στο κομμάτι της διαιτησίας.

Διαβάστε επίσης: Μυθικό βίντεο της Θύρας 7 από το ΣΕΦ και την ευρωκούπα στο βόλεϊ (vid) 

Τι και αν η Λίγκα ζητάει επιμόνως τα απαραίτητα για τα πλέι οφ. Ξένους και elite διαιτητές. Ο Μπένετ παραμένει στον κόσμο του. Και όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ δεν ξέρει, δεν μπορεί, δεν θέλει… Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα για το πρωτάθλημα του… Μπένετ και του Μπαλτάκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ
Σχετικά με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός, από την ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποιούνται τα ακόλουθα:

1. Ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ είναι απολύτως ανυποχώρητος, ότι μόνο σε δύο από τους τρεις αγώνες play-off θα ορίζονται ξένοι διαιτητές.

2. Ο κ. Μπένετ θεωρεί ότι είναι αδύνατον να έρχονται τρεις ξένοι διαιτητές κάθε Κυριακή και Τετάρτη, λόγω των υποχρεώσεών τους στα εθνικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

3. Οι ελίτ διαιτητές στην UEFA είναι μόνο 26 (27 με τον κ. Σιδηρόπουλο) και όλοι αγωνίζονται σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλέον των εθνικών τους πρωταθλημάτων, άρα η διαθεσιμότητα έλευσης ελίτ διαιτητών είναι πάρα πολύ περιορισμένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ