Τετ α τετ Κωνσταντίνου με Λουτσιάνο

Τετ α τετ Κωνσταντίνου με Λουτσιάνο

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ μετά την ενημέρωση προς όλους τους παίκτες για τις πληρωμές, είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν εισπράξει έως τώρα το 30% της δόσης Δεκεμβρίου και ο Κωνσταντίνου τους ενημέρωσε (υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ στο to10.gr) για το πότε θα λάβουν το υπόλοιπο 70% του Δεκέμβρη, αλλά και τη δόση του Φλεβάρη.

Το ίδιο καθεστώς στις πληρωμές, όμως, δεν ισχύει για τον Λουτσιάνο Νέβες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος έχει το πιο υψηλό συμβόλαιο πλέον στο «τριφύλλι» (ξεπερνάει τις 600.000 ευρώ) είναι αρκετά πιο πίσω από τους συμπαίκτες του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει να παίρνει ακόμα από τη δόση Οκτωβρίου. Μετά την ενημέρωση προς όλους τους ποδοσφαιριστές, λοιπόν, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κάλεσε τον 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό και μίλησαν για λίγα λεπτά μακριά από την υπόλοιπη ομάδα.

Αφού του έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη και του ευχήθηκε υγεία και να μην έχει άλλη ατυχία με τραυματισμούς, τον ενημέρωσε για το πώς θα καταβληθούν τα δικά του οφειλόμενα. Ο Λουτσιάνο, παράλληλα, έχουμε επισημάνει ότι με τη νυν διοίκηση δεν έχει τύχη παραμονής. Αν αλλάξει, όμως, το ιδιοκτησιακό κι αναλάβει ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον Πίνι Ζαχάβι, τότε δεν αποκλείεται η παραμονή του. Εκτός κι αν έχει συμφωνήσει ήδη με κάποια ομάδα της πατρίδας του, αλλά έως τώρα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ