Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Πιενμπονγκσάντ

Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Πιενμπονγκσάντ

Στην τελική ευθεία θα μπουν οι συζητήσεις Παϊρότζ - Αλαφούζου για την πώληση της ΠΑΕ, αφού ο Παναθηναϊκός βλέπει την κλεψύδρα να αδειάζει.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κάλεσε την Pan Asia να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λέγοντας στη δήλωσή του πως αποδέχεται χωρίς περιστροφές την πρότασή τους και ο Παϊρότζ Πιενμπονγκσάντ, έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη διέρρεε πως μέσα στην εβδομάδα, το αργότερο μέχρι το τέλος Μαΐου, θα είναι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Ταϊλανδού επιχειρηματία, η μέρα άφιξής του στην Ελλάδα θα είναι η Τετάρτη. Ο Πιενμπονγκσάντ θέλει να προχωρήσουν οι διαδικασίες του deal και να μπουν πλέον στην ουσία της κουβέντας με τον Γιάννη Αλαφούζο. Κι όπου… ουσία, βάλτε τα χρέη.

Αυτό ήταν από το ξεκίνημα των συζητήσεων το θέμα που θα έκρινε τη συμφωνία και προς τα που θα καταλήξει. Αυτό αναμένεται να είναι το σημείο – κλειδί. Αν ο Αλαφούζος αναλάβει τα χρέη που ο ίδιος, στη δήλωσή του τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε πει πως θα πληρώσει, τότε η συμφωνία θα έρθει πιο κοντά στην υλοποίησή της.

Όπως και να ‘χει, μέχρι τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά προς τα που οδεύει η υπόθεση της Pan Asia, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλο χρόνο και οδεύει με… σπασμένα τα φρένα προς τον υποβιβασμό και την… απόλυτη καταστροφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ