Το «μέχρι Παρασκευή, αλλιώς δεν παίζουμε με ΠΑΟΚ» και η Κ17

Το «μέχρι Παρασκευή, αλλιώς δεν παίζουμε με ΠΑΟΚ» και η Κ17

Το 35% μέχρι την Παρασκευή θέλουν οι παίκτες, διαφορετικά απείλησαν να μην κατέβουν με τον ΠΑΟΚ. Η ατάκα Κωνσταντίνου για την Κ17 και γιατί δεν συμφωνούν οι «πράσινοι» με τη δέσμευση για 15 Μαϊου…

Στους παίκτες του Παναθηναϊκού οφείλεται το 70% της δόσης Δεκεμβρίου και ζήτησαν το 35% το αργότερο έως την Παρασκευή. Κι εξόφληση έως την Δευτέρα. Σε όλους. Ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός Ελλήνων και ξένων.

Σε περίπτωση που οι παίκτες δεν ενημερωθούν ότι θα πάρουν το 35% έως την Παρασκευή τότε θα κάνουν αποχή την Τετάρτη (ενδεχομένως και τις επόμενες μέρες) και απείλησαν ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή!!! Σε εκείνο το σημείο ο Κωνσταντίνου μετέφερε ότι εξαρτάται από τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο τι θα συμβεί και είπε στους παίκτες: «Αν δεν ικανοποιηθείτε και δεν σκοπεύετε να παίξετε με τον ΠΑΟΚ να μας ενημερώσετε, ώστε να πάρουμε την Κ20 και ορισμένα παιδιά από την Κ17»!!! Αν μη τι άλλο, πρωτόγνωρες καταστάσεις και ατάκες στο Κορωπί…

Να σημειώσουμε, ότι αν γίνει πράξη η απειλή των παικτών (που μάλλον δεν θα γίνει) ότι επειδή με την πρώτη ομάδα παίρνουν μέρος στις προπονήσεις κι αρκετά παιδιά της Κ20, όπως οι Πίσπας, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης, Ξενόπουλος λογίζονται ως μέλη της. Αρα, θα συμμετέχουν στην αποχή… Και τότε θα χρειαστούν και παιδιά από την Κ17 για να συμπληρωθεί αποστολή με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνου, παράλληλα, δεν έκανε ούτε αυτή τη φορά εξαίρεση. Επανέλαβε ότι περιμένει η ομάδα τα χρήματα της Αλ Αϊν, ενώ όταν βασικός παίκτης του είπε «έχετε παίξει μπάλα. Εσείς πως θα νιώθατε να ακούτε συνέχεια υποσχέσεις; Πως θα νιώθατε να νικάτε και αντί να ανεβαίνετε στη βαθμολογία να πέφτετε επειδή έρχονται αφαιρέσεις βαθμών;» δεν είχε κάτι ν’ απαντήσει.

Γιατί αντιδρούν

Θεωρητικά η πρόταση τη Δευτέρα το 35% της δόσης του Δεκεμβρίου και στις 15 Μαϊου το υπόλοιπο 35% συν το 100% του Φλεβάρη, είναι συμφέρουσα. Αλλά οι παίκτες αντέδρασαν, διότι το πρωτάθλημα λήγει στις 6 Μαϊου. «Κι αν στις 15 Μαϊου δεν πληρώσουν; Τι να κάνουμε; Θα τους ψάχνουμε στο τηλέφωνο; Ό,τι μέτρο πίεσης έχουμε, είναι έως τις 6 Μαϊου. Μετά μόνο η προσφυγή υπάρχει. Με τον τρόπο τους κερδίζουν συνεχώς χρόνο», μας έλεγαν οι παίκτες για να αιτιολογήσουν την απόφασή τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ