Ντέμης για Νταμπάνοβιτς: «Τα λάθη του να ήταν πιο πολλά από τις σωστές αποφάσεις»

Ντέμης για Νταμπάνοβιτς: «Τα λάθη του να ήταν πιο πολλά από τις σωστές αποφάσεις»

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για τη διαιτησία στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

O Nτέμης Νικολαΐδης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τη διαιτησία του ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης στάθηκε στα πολλά λάθη του Νταμπάνοβιτς τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «μπορεί να ήταν πιο πολλά από τις σωστές αποφάσεις του».

«Πολύ κακή η διαιτησία, αν ήταν Έλληνας διαιτητής θα τον είχαν διαγράψει. O ξένος θα πρέπει να είναι καλύτερος από τον Έλληνα, αλλιώς γιατί να μην υποστηριχτεί ο Έλληνας;
Μπορεί και τα λάθη του να ήταν πιο πολλά από τις σωστές αποφάσεις. Να πληρώσουμε παραπάνω και να φέρουμε τους καλύτερους», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ντέμης και πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: Ο Τσάβι κάνει πελάτη τον Αντσελότι και η Μπαρτσελόνα κοντά σε μία ισορροπία τρόμου με τη Ρεάλ (pics & vid)

«Υπάρχει καχυποψία, όλοι ζητούν καλύτερους διαιτητές, αλλά δεν έχουν κάτσει κάτω για να βρουν τον τρόπο για να έχουμε καλύτερη διαιτησία. Χρειαζόμαστε καλύτερες διαιτησίες. Το πρωτάθλημα είναι συγκλονιστικό στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Δεν βλέπω αδιέξοδο. Είναι θέμα αποφάσεων. Αυτό που μπορεί να πάει πίσω το ποδόσφαιρο είναι οποιαδήποτε »μάχη» εκτός γηπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ