Μπακαμπού: «Είμαι χαρούμενος και δικαιωμένος από την επιλογή του Ολυμπιακού»

Μπακαμπού: «Είμαι χαρούμενος και δικαιωμένος από την επιλογή του Ολυμπιακού»

Για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Σε πρώτο… κανόνι του ελληνικού πρωταθλήματος έχει εξελιχθεί ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Ο άσος του Ολυμπιακού «πετάει» τις τελευταίες αγωνιστικές και κατά την ενσωμάτωσή του στην εθνική του Κονγκό, μίλησε για την απόφαση μετακόμισης στους ερυθρολεύκους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η σταθερότητα στις επιλογές το κλειδί της επιτυχίας στη Euroleague (pic)

Ο 31χρονος επιθετικός μίλησε για την αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ, ενώ υπογράμμισε πως αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο γαλλικό Canal+

Μιλώντας για τους λόγους που άφησε το Σαμπιονά για τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος φορ εξήγησε: «Τι δεν λειτούργησε στη Μαρσέιγ; Νομίζω ότι ήταν το τάιμινγκ τέτοιο που δεν μπορούσα να παίξω. Όταν έφτασα στη Μασσαλία, δεν ήμουν σε κορυφαία φόρμα. Η Μαρσέιγ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, δεν υπάρχει απαραίτητα χρόνος προσαρμογής, πρέπει να ανταποκριθείς άμεσα και αυτό είναι όλο… Μπροστά μας είχαμε μια μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οπότε έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις, τόσο εγώ όσο και η ομάδα.

Μίλησα με τη διοίκηση και νομίζω ότι ήταν καλύτερο για εμένα να φύγω. Είναι μια επιλογή που νιώθω ότι με δικαίωσε. Σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί έχω βρει τα πατήματά μου. Οπότε δεν υπάρχουν τύψεις που έφυγα από τη Μαρσέιγ. Θεωρώ ότι από αυτή την υπόθεση είναι όλοι κερδισμένοι. Εγώ πάω καλά στον Ολυμπιακό και η Μαρσέιγ πάει επίσης καλά τη φετινή χρονιά κι αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί»

Ο Μπακαμπού αναφέρθηκε και στην περίοδο που χρειαζόταν να βοηθά την εθνική αλλά δεν είχε καν ομάδα και σημείωσε πως ο Ντεσάμπρ τον έπεισε για το νέο project: «Θέλω να του προσφέρω τα καλύτερα δυνατά ‘όπλα’ για να πετύχει τους στόχους του. Είχα βάλει την παρουσία μου στην Εθνική σε… παύση και είχα τον χρόνο να σκεφτώ. Αποφάσισα πως πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου και τη χώρα μου διότι το έχει ανάγκη και έχουμε όλοι ανάγκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ