Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού Μολέδο και Μαρκάνο

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού Μολέδο και Μαρκάνο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ενόψει της νέας χρονιάς και οι περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει είναι του Ροντρίγκο Μολέδο και του Ιβάν Μαρκάνο.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του μετά το τέλος της φετινής σεζόν, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από το Λιμάνι θα είναι αρκετοί, ενώ θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Ανάμεσα στους παίκτες που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι είναι και ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους, ενώ αρκετές είναι οι πιθανότητες να έρθει κάποια πρόταση για τον Μπιορν Ένγκελς ή τον Παπε Σισέ και να αποτελέσουν παρελθόν από το Μεγάλο Λιμάνι.

Για αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για την απόκτηση τουλάχιστον ενός αμυντικού, ενώ υπάρχουν και κάποια σενάρια που θέλουν τους ερυθρόλευκους να κινούνται για δύο κεντρικούς αμυντικούς. Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», οι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι ερυθρόλευκοι για την ενίσχυση τους είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο κι ο Ιβάν Μαρκάνο.

Ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού και νυν της Ιντερνασιονάλ έχει ακουστεί ξανά για τον Ολυμπιακό και το όνομα του επανήλθε στο προσκήνιο. Ο Μολέδο έχει συμβόλαιο με την βραζιλιάνικη ομάδα, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ερυθρόλευκοι είναι σε συνεχή επικοινωνία τόσο με την Ιντερνασιονάλ όσο και με το γραφείο που έχει τα δικαιώματά του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μαρκάνο, ο οποίος είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι με την Πόρτο και δύσκολα θα ανανεώσει με τους δράκους. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Ολυμπιακός και να τον κάνει δικό του προσφέροντας του συμβόλαιο συνεργασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Ισπανού αμυντικού έχει ξεχωρίσει, διότι πέρα από το γεγονός πως έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα, μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και ως αριστερό μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ