Η ιδιαίτερη συμφωνία Ολυμπιακού – Πασχαλάκη, το +1 που ενεργοποιήθηκε και η μεγάλη μαγκιά και των δύο

Η ιδιαίτερη συμφωνία Ολυμπιακού – Πασχαλάκη, το +1 που ενεργοποιήθηκε και η μεγάλη μαγκιά και των δύο

O Αλέξανδρος Πασχαλάκης, η ενεργοποίηση της ιδιαίτερης συμφωνίας με τον Ολυμπιακό και η μεγάλη δικαίωση των ερυθρόλευκων

Δεν τέθηκε ποτέ θέμα. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Και θα παραμείνει. Για πολύ καιρό ακόμη. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Με τους Ερυθρόλευκους και τον έμπειρο γκολκίπερ να συνεχίζουν τη συμπόρευσή τους για τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2024.

Στο τυπικό σκέλος της υπόθεσης. Όταν τον Σεπτέμβριο ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποκτήσει τον πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, που επί της ουσίας περίμενε τους Πειραιώτες σχεδόν ένα καλοκαίρι, η συμφωνία ήταν συγκεκριμένη. Ο Πασχαλάκης υπέγραψε ουσιαστικά διετές συμβόλαιο, με τον δεύτερο χρόνο να ενεργοποιείται μετά από έναν αριθμό συμμετοχών του με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Τον αριθμό αυτόν ήταν εξαιρετικά εύκολο να τον πιάσει ο 33χρονος τερματοφύλακας. Και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός τον έχει δεμένο έως το καλοκαίρι του 2024. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η σχέση του Πασχαλάκη με τους πρωταθλητές θα διαρκέσει για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Εκείνο που έχει αξία να αναφέρουμε σχετικά με το συμβόλαιο του 33χρονου διεθνούς πορτιέρο και κυρίως την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό, είναι ότι η συμφωνία που υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο αφορούσε ένα σχετικά χαμηλό φιξ ποσό, με μπόνους ανάλογα με τις συμμετοχές. Ένα συμβόλαιο που θα αποφέρει ένα αρκετά σημαντικό νούμερο στον παίκτη στο τέλος της σεζόν, καθώς τα εν λόγω μπόνους είναι πολύ σημαντικά.

Επιπλέον, το τελικό ποσό που θα συγκεντρώσει φέτος θα αποτελεί βάση για το συμβόλαιο της νέας χρονιάς. Με τον Πασχαλάκη και τον Ολυμπιακό να δικαιώνονται και οι δύο. Ο διεθνής τερματοφύλακας, πρώτον, διότι δεν ασχολήθηκε με τα χρήματα στον βωμό να αγωνιστεί στην ομάδα που ήθελε σαν τρελός να υπογράψει, και δεύτερον, επειδή έδειξε ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και με την απόδοσή του κέρδισε επάξια τη θέση του κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολπόστ.

Όσο για τους Πειραιώτες, έστω και στις… καθυστερήσεις της σεζόν βρήκαν γκολκίπερ υψηλού επιπέδου, ο οποίος βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με την παρουσία του στο Ρέντη και τη δουλειά που κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ