Παναθηναϊκός : Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Λουτσιάνο, μίλησε με τον Κωνσταντίνου

Παναθηναϊκός : Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Λουτσιάνο, μίλησε με τον Κωνσταντίνου

Νέα συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου είχε το απόγευμα της Τρίτης ο Λουτσιάνο Νέβες, μετά το τετ α τετ στην προπόνηση της Δευτέρας. Τι ειπώθηκε για τα οφειλόμενα και το μέλλον του.

Μετά το τετ α τετ στην προπόνηση της Δευτέρας, Βασίλης Κωνσταντίνου και Λουτσιάνο Νέβες είχαν νέα συνάντηση σήμερα, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Βραζιλιάνος πήγε για να συζητήσει για το θέμα των οφειλών, μιας και του χρωστάει χρήματα ο Παναθηναϊκός ακόμα και για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Στη συζήτηση ειπώθηκαν όλες οι οφειλές που έχει η ΠΑΕ προς τον παίκτη, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να του λέει πως θα πάρει το 35% όπως και οι υπόλοιποι την ερχόμενη Παρασκευή, με τον Λουτσιάνο να ζητάει κι άλλα χρήματα για να καλυφθεί μεγαλύτερο ποσό και τον Κωνσταντίνου να απαντά πως θα ρωτήσει τον Γιάννη Αλαφούζο.

Παράλληλα, από την πλευρά του κ. Κωνσταντίνου έγινε μια συζήτηση για το αν θα ήθελε να μείνει ο παίκτης μετά το καλοκαίρι, αλλά με μικρότερο συμβόλαιο. Κάτι φυσικά που δεν μπορεί να συζητηθεί σε σημαντική βάση αυτή τη στιγμή, αφού ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ